15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Moderne design av ølbarer

Baren er et sted for tanke og personvern. Her kan en person slappe av etter en slitsom dag, trekke pusten eller bare slappe av i en vennlig atmosfære med et glass godt øl. Eierne av slike steder forstår dette perfekt, så de prøver å få atmosfæren, interiøret i ølbaren til å stemme med gjestenes stemning. De bruker tjenestene til profesjonelle designere for å hjelpe dem med å dekorere plassen tilsvarende. I dag skal vi vurdere hvilke metoder, stilige teknikker som brukes for å bringe designet til en moderne ølbar til perfeksjon..

Gammel vogn foran ølbaren

Hovedoppgaven når du lager et barinteriør er å tiltrekke seg og beholde oppmerksomheten til potensielle besøkende.

Design bør ikke være distraherende, men minneverdig

Ølbaren bør utvilsomt være annerledes enn de vanlige etablissementene (som en vinglassbar), men ikke for mye. På den annen side kan du ikke overdrive, for dette er ikke et diskotek, og folk kommer hit for å slappe av. Han må ha sin egen sjarm, noe som vil bidra til å skape en hel rekke aktiviteter: starter med kledning, avslutter fasaden, slutter med fasetterte kopper i baren – her er hver eneste lille ting viktig.

Skillevegg laget av tre i en barvirksomhet

Ølinteriør skal være koselig og bidra til lang tid.

Svart skrift på den hvite veggen i baren

Det er viktig å finne ditt “triks” som besøkende vil fortelle sine venner om

Barmøbler fra gamle paller

Interiør i lyse farger

Velge en pubstil og design

På stadiet med å utvikle et designkonsept for en ølrestaurant, følg ideen om at det generelle interiøret ikke skal avvæpne besøkende med sin pomp, men tvert imot prøve å få ham til å føle seg hjemme og koselig. Hver slik etablering kjennetegnes ved sin individuelle smak, som noen ganger ikke kan forklares bortsett fra den dyktige ideen til utviklerne som har investert i utformingen av ølbaren..

Scene for artister i en ølbar

Mange kunder liker levende musikk

Hvordan best å ordne?

Det er klart at barer blir besøkt av den mest mangfoldige målgruppen. Så det er viktig å vurdere dette punktet..

For eksempel er det å foretrekke å bruke elementene i “HI -TEK” eller noe urbanistisk som utformingen av en ungdomspub – dette kombineres ideelt med den livlige lekenheten til den yngre generasjonen..

Høyteknologisk barinteriør

Moderne materialer er velkomne i dekorasjonen

Barstoler med grønne seter

Aktive og vellykkede mennesker liker steder med høyteknologisk interiør

For den eldre / rikere offentligheten er det mer hensiktsmessig å dekorere interiøret i ølbaren i klassiske farger: bruk glatte former, skinn, tre. Med andre ord, diskrete, men ikke blottet for smakssans, objekter.

Lang bardisk og stoler med runde seter

Klassisk ølbarinteriør

Tavle over hyller med flasker

Moderne designstil

Designprosjekt for en ølbar i orientalsk stil

Barinteriør i japansk stil

Generelt er enhver løsning akseptabel så lenge den ikke motsier hovedmålet med institusjonen den ble tenkt for: å slappe av, underholde gjester i en behagelig vennlig atmosfære; hjelp til å glemme verdslig forfengelighet, å føle seg avslappet.

Murvegg uten etterbehandling i et drikkeanlegg

Brutalt interiør i loftstil vil gi baren en spesiell originalitet

Komponenter i et vellykket design av ølbarer

Det er en vinn-vinn-banket metode på jobb her. Det vil si at du ikke trenger å lage en helt ny stil fra bunnen av. Den originale designen til ølbaren er lett å brette, lånt fra velprøvde metoder. Hvis du vil, kan du kombinere flere stiler i en og fortynne dem med noe tredje. En god design kan skapes ved å kombinere tsjekkiske, engelske barer og puber – slik at besøkende vil føle seg koblet fra maset og maset.

Små trebord i et drikkeanlegg

De fleste av kundene foretrekker barer med en historie, selv om de er symbolske, men unike og kompetente gjenspeiles i utformingen av etablissementet.

Mørkegrønn sofa med trekk i skinn

VIP -hytte med peis for besøkende som liker spesiell komfort

Unikt interiør kombinert med bekvemmelighet

God design skiller seg fra dårlig ved at den har fullstendighet, omtanke. Hver lille ting er på sin plass, og dette skaper harmoni. Utformingen av en ølbar består av:

 • velordnede materialer: tre, stein;
 • riktig belysning – litt svakt, noe som hjelper avslapning;
 • kombinasjoner / overvekt av mørke undertoner, kjedelige farger i interiøret;
 • fundamentalitet, massivitet av møbler, omgivelsene som helhet;
 • musikalsk akkompagnement – det er flott hvis de er live artister;
 • veggmonterte TV-er med ubegrenset tilgang til sportskanaler.

Steinbuer inne i ølbaren

Tre, metall, stein og murstein er hovedmaterialene for å dekorere et tradisjonelt brasserie

Dempet belysning av en ølbar

Et kompetent spill av lys og skygge vil bidra til å understreke de nødvendige detaljene eller skjule feilene ved reparasjonen

La oss legge til noen få anbefalinger på egen hånd som vil hjelpe deg når du setter opp en pub:

 1. Skill deg ut – et kjedelig konsept kan fortynnes ved å kombinere interiøret med et tema (for eksempel) attributtene fotball, jakt, fiske – med andre ord hva menn oftest er interessert i. Legg til en individuell vri på denne måten.
 2. Blant de mørke tonene må “øyene” med lys farge absolutt være tilstede: mørke greener fortynnes med hvit, beige, fersken. De maler tak eller vegger, møbeltrekk. Det samme avsnittet forutsetter å inneholde interessante, kontrasterende teksturer: stein / lakkert overflate, korkvegg / speilpaneler.
 3. La stilens individualitet gjenspeiles i menyen, stolpediagrammet: server snacks som tilsvarer ølens tema. Det ville også være fint å komme med en hovedrett..
 4. Det er også viktig å bruke originale “triks” når du skal dekorere det ytre utseendet på en ølbar. Fest et utendørs reklameelement (skilt, banner) i lignende stil som gesimsen over inngangen. Hvis midler tillater det, finn på en maskot og sett figuren foran inngangen. Besøkende vil definitivt ikke gå forbi dette..

Bord med treplater i hovedbaren

Keramiske kuler i taket i denne hallen symboliserer skum

Glasspartisjon i et bryggeri

Bryggeriet er atskilt med en glasspartisjon, slik at besøkende kan se prosessen med å lage sin favorittdrink live

Bekvemmelighet for besøkende og ansatte

Siden designet er utført strengt i samsvar med standarder, dimensjoner / målinger, må sluttresultatet ganske enkelt være så nær ideen som mulig. Tenk deg selv i stedet for en besøkende: tenk på hva som ville tiltrekke deg i denne institusjonen. Prøv å ikke glemme medarbeiderne dine også: bartenderen skal være komfortabel ved disken, alt nødvendig utstyr og utstyr skal være tilgjengelig. Resten av personalet trenger også separat “omsorg”: utformingen av lokalene skal på en eller annen måte ikke hindre eller hindre deres bevegelse.

Meny på et trebord i en ølbar

Atmosfæren skal bidra til vennlige sammenkomster.

Trestoler med rygg i det indre av en ølbar

Barmøbler skal være enkle, men komfortable

Skinnsofa i en ølbar

Den myke sonen vil også være passende.

Bar designprosjekt: romsone

Designfasen er en viktig oppgave. Dette skyldes i stor grad at hvert element må tas i betraktning. Tenk på utstyret, dets dimensjoner, utseende – det skal være tematisk passende for rommet.

Ølbar i irsk stil

Irsk barstil i pubstil – trelim på bunnen av veggene, gamle innrammede bilder, karakteristisk fargepalett

Soneinndeling krever en kompetent tilnærming:

 1. Bruk partisjoner til å lage separate personvernområder.
 2. Lek med lyset – forskjellige lysarmaturer vil gjøre – vekslende mellom dem. Dempet lys bidrar til å skape en mer avslappende atmosfære.
 3. Hvis du holder deg til et strengt rettet tema: for eksempel marine – del ølbaren i separate komponenter på skipet (mast, dekk, hytte).

Glassmaleri i det indre av en ølpub

Skillevegg i tre med glassmalerier

Meny og stolpeliste

Alkohol er kjennetegnet på hver ølbar. Han er en sentral lenke, så du må tenke nøye over stangkortet ditt. I tillegg til gode, forskjellige øl, må det være annen alkohol. Menyen bør være full av snacks (for eksempel snacks, kjeks, tørket fisk) slik at klienten har mye å velge mellom. Du kan lage et par “mer omfattende” retter, som en kebab.

Bord med øl og snacks

Et godt utvalg av snacks til rimelige priser vil bidra til å tiltrekke seg kunder

Tre krus øl med snacks

Det ville være fint å komme med noen signatur snacks, en slags visittkort fra institusjonen.

Stå for å helle øl i midten av bordet for barbesøkende

Et av de moderne “triksene” er et personlig ølstativ med berøringsskjerm som holder oversikt over det som ble drukket

Video: håndverk ølbar

Foto: 50 ølbardesignideer

Dekorativt stativ med tomme ølflasker Designprosjekt for brun ølbar Industrielle pendellamper Trapper til kjelleren med et ølhus Ølbar interiør i mørke farger Natursteingulv i baren Myke halvcirkelformede sofaer i en koselig bar Jente på en barstil bestiller øl Bar i orientalsk stil med TV Hovedinngangen til drikkeanlegget Dekorer en stangvegg med et panel Bardisk i japansk stil Dekorative trebjelker i taket Møbler fra brett i det indre av en pub Ølbar i industriell stil Bardisk laget av murstein i en offentlig institusjon Lakkert natursteingulv Stor sal i en ølbar Dyrt treverk i en populær bar Bartender arbeidsplass i loftstil Ølbarinteriør med haller i forskjellige etasjer Åpne ledninger i taket til en offentlig institusjon Inverterte glasskrus på trebord Langbord av tre for vanlige besøkende Massive møbler laget av naturlig tre i det indre av baren Smaragdfarge i dekorasjonen av en ølbar Malerier på veggen til en irsk bar Åpne hyller med ølflasker Vintage lamper over baren Gulvbjelker som stilig dekorasjon Hvitt fliseforkle med åpne hyller Åpne stativer med drikke i glassflasker Bardisk med blank topp Pilpekeren foran inngangen til ølbaren Runde dører i en ølbar Dekorative tallerkener på veggen i ølbaren Bardisk for åtte seter Øl etablering design med loft elementer Blå himmel i taket på en ølbar Trebord for ølbarbesøkende Svart tak i en irsk bar Ølbardesign i lyse nyanser Lang bardisk langs murveggen Svarte bord og murvegger Ventilasjonsrør i et industrielt interiør Hvite stoler ved et brunt bord Høyteknologisk ølbardekorasjon Ølbar i kaosstil Komfortabel bod for ølelskere Barmeny i form av et ølkrus

Previous Post
Farger i interiøret i et moderne hus eller leilighet
Next Post
تصميم المكتب التنفيذي: تقسيم المناطق واختيار الديكور واتجاهات الموضة