15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Vi lager et kafédesign som vil tiltrekke besøkende

Å designe eller renovere ditt eget hjem er helt klart en glede. Dette er et enormt felt for kreativitet. Kommer med utformingen av hvert rom eller fasade – hva kan være mer interessant? Her kan du gjøre alle dine drømmer til virkelighet. Dette gjelder et koselig familirede, eller en streng ungdomsleilighet – generelt alt for deg selv. Men med utformingen av en kafé er ting mer kompliserte. Tross alt må du fokusere ikke bare på din smak, men også på potensielle kunders preferanser. Men selv for dette vanskelige spørsmålet, vil vi finne den optimale løsningen..

kafé design

Kafeer og restauranter er lokaler, hvis hovedformål er å organisere en fullverdig hvile av en person fra kjas og mas i livet og grå arbeidsdager.

Hvor skal jeg begynne

Det er verdt å starte med en idé og et ønske. Dette er grunnlaget for enhver virksomhet. Den som har et ønske, vil sette seg et mål, og vil derfor finne måter å oppnå det på. Lyst til å spise. Deretter trenger vi en idé. Inspirert av en verdig idé, vil det være lettere for deg å se det fremtidige resultatet i små ting, i samsvar med dette, og alle manglene i arbeidsprosessen. Med det åndelige sortert, la oss gå videre til det materielle.

uvanlig kafédesign

Det er mange krav til designstilen til kafeer og restauranter..

Før du går videre til utformingen av rommet, må du løse alle de tekniske aspektene ved problemet. Du bør starte med oppsettet: avgjøre hvor kjøkkenet og badet skal ligge. Disse lokalene krever utløp for kloakk og vannrør; det kreves gass til kjøkkenet. Derfor må plasseringen av disse lokalene først og fremst bestemmes, fordi kommunikasjon skal være skjult for besøkende..

fusion cafe design

En nybegynner restauratør eller kaféeier må selvfølgelig ha en stor bagasje med et bredt spekter av kunnskaper og ferdigheter..

Fordel deretter sonene: hvor baren vil ligge (hvis noen), et lekeområde for barn, et rolig sted for bortgjemte møter. Generelt, først og fremst, finne ut utformingen av plassen. Deretter kan du fortsette å lage et designprosjekt..

bar kafé design

Det må være originalitet med uendret komfort.

Designprosjekt

Hva er det og hva er det til? Som med layout krever design en streng tilnærming. Du kan ikke gjøre alt i all hast, eller fullføre og gjøre om i løpet av arrangementet. Før du begynner å arrangere interiøret i kafeen, bør du forberede deg seriøst. Det er et designprosjekt for dette. Hva er det og hva spises det med?

lett kafédesign

Fargeløsninger og stiler av dekorasjon, dekorative elementer med et bestemt tema, dekorasjon av rommet, belysning og møbler er ubetingede elementer i utformingen av rommet..

Dette er dokumenter som inneholder alle dataene som er nødvendige for arbeidet: designideer, materiale for grunnlaget for interiøret, plasseringen av soner og kommunikasjon, bygningstegninger og andre detaljer om det fremtidige prosjektet. For å lage dem, er det bedre å kontakte en profesjonell designer som kan oppfylle alle dine ønsker uten å gå glipp av noen nyanser..

restaurantdesignprosjekt

Riktig utvalgte dekorelementer, møbler, farger og en enkelt stil når du dekorerer et rom er nøkkelen til suksessen..

Han vil fortelle deg hvordan du ordner belysning og rekreasjonsområder på riktig måte i samsvar med eierens farger og designbeslutninger. Glemmer ikke å sørge for god ventilasjon av rommene. Generelt vil han kunne kombinere de tekniske og kreative delene i et enkelt designprosjekt. Du kan kontrollere den videre utførelsen av arbeidet selv.

uvanlig design av en kafé for unge mennesker

For å lage dette prosjektet er det bedre å ty til hjelp fra en veiviser.

Utviklingsstadier og kriterier

Dannelsen av et designprosjekt består av flere deler, som må fullføres gradvis for ikke å gå glipp av viktige detaljer. Hovedstadiene i utviklingen krever:

  1. Lag en teknisk oppgave;
  2. Ta målinger av alle komponenter;
  3. Lag skisser;
  4. Overfør alle dataene direkte til papir.

stemningsfull kafédesign

Kompetent design av kafeer og restauranter er hovedoppgaven som oppstår umiddelbart etter ideen om å gjøre denne virksomheten..

Ikke forsøm denne delen av reparasjonen. Denne tilsynelatende enkle oppgaven danner faktisk grunnlaget for prosjektet, og er den viktigste delen av det. Det gir en start som resten av arbeidet er avhengig av. Du må kanskje lage et grovt utkast eller flere. Spillet er imidlertid verdt lyset. Nær henne ansvarlig.

svart -hvitt kafédesign

Å organisere din egen virksomhet bør starte med en idé.

Vurder de viktigste kriteriene som bør tas i betraktning når du arbeider med et prosjekt.

  • Romstørrelse.

Takhøyden, ledig plass og møbler er viktige indikatorer som er utgangspunktet for videre avansement. Både funksjonaliteten og den tiltenkte designen avhenger av dimensjonene til bygningen der kafeen skal ligge. På den tekniske siden må dimensjonene tas i betraktning for korrekt plassering av kommunikasjon. På den estetiske siden – størrelsen på rommet påvirker temaet for etablering, plasseringen av sonene, valg av farger og møbler.

kafé i et romslig rom

Dette kriteriet er grunnleggende i ytterligere beslutninger..

  • Pris

Den neste viktige faktoren er kostnaden for designet. Dette kriteriet er snarere på nivå med det forrige. Det er utvilsomt viktig, men du bør ikke bare fokusere på det, og jage etter billighet og gi etter for kvalitet..

rustikk kafédesign

Alt avhenger av hvor mye du er villig til å investere i ditt eget prosjekt, og hva du forventer.

Et annet trinn i arbeidet er budsjettering. Det er verdt å beregne det estimerte beløpet for materialer og arbeid for håndverkere. Vurder også uventede overlappinger, og behold en liten margin for det uventede..

Designeren eller lederen for etterbehandlingen vil hjelpe deg med å finne det beste valget mellom kvalitet og pris. For øyeblikket har du muligheten til å finne kvalitetsmateriale til meget rimelige priser. Husk å diskutere dette problemet..

nydelig kafédesign

Den riktige tilnærmingen kan spare deg for nok penger og føre til bedre resultater..

  • Emne

Den neste faktoren er mer knyttet til designbeslutningen. Temaet som dikteres av institusjonens formål spiller en viktig rolle i den videre ordningen. Kafeenes funksjoner gjør det klart hva slags møbler du skal velge, hvilken farge du skal velge og andre nyanser. I dette tilfellet fokuserer du på det tiltenkte publikummet..

steampunk kafé design

Hvis dette er en rockkafé, beregnet for ugjennomsiktige elskere av dette temaet og høy musikk, kan det ikke snakkes om milde toner og skarp belysning..

Plasseringen av etableringen har også betydning. Hvis det er ved sjøen, bør design gjøres deretter; Hvis dette er en kafé ved veikanten for slitne bilister, trenger du ikke å trekke detaljene her, men gi behørig oppmerksomhet til kjøkkenet.

kafédesign i lyse farger

Tenk over det funksjonelle formålet med institusjonen og dens målgruppe, og lag i denne forbindelse en unik stil.

  • Stil

Den neste faktoren knyttet direkte til innredningen. Hvis temaet er diktert av formålet og påvirker den tekniske delen av prosjektet, er stilen en refleksjon av ditt “jeg” og dine egne fantasier.

stilig kafédesign

Når du lager en unik stil, bør du ikke glemme emnet for institusjonen og dets tekniske egenskaper..

Dette kriteriet gir stor frihet for kreativitet..

Mer om stil

La oss snakke mer detaljert om stilen til den fremtidige kafeen, som avhenger av alle faktorene ovenfor. Vurder noen ideer, og finn ut hva som trengs for å implementere dem..

kafé foto design

Inspirert av ideen ser eieren av den fremtidige kafeen eller restauranten den tydelig i fantasien til minste detalj.

Emne Hva du skal bruke Stil
Orientalsk kafé Figurer som symboliserer østens strømninger; pastellfarger i designet, en kombinasjon av rødt og gult med sprut av grønt Fjernøsten (stilretninger i Japan, Kina, Korea)
Europeisk mat Varme farger, myke sofaer, kurvstoler, salongmusikk for arrangement Venetiansk, italiensk, barokk, for spesielle ideer kan du bruke gotisk
Rockeklubb Dempet kald belysning, tilstedeværelse av en scene er nødvendig, levende musikk, mørke farger, plater og bilder av kjente rockemusikere for veggdekorasjon. Garasjestil, punk, rock
Barnas kafé Lyse farger, forskjellige volumetriske dekorasjoner, plastmøbler (dukke), barnemusikk. Fantastisk, tegneserie. Du kan bruke temaet til en hvilken som helst tegneserie med bildet av karakterene og stemningen
Spisested i veikanten Varme farger i designet, murverk er godt egnet, eller en vegg dekorert “som en murstein” Du kan etterligne amerikanske spisesteder ved å vise stilen din, bruke et vestlig vestlig tema, eller ikke ty til en spesiell stil og skape en koselig hjemmestemning for en pause.
Kafé ved sjøen Levende musikk, kule rolige farger, myk belysning. Hvis det er en strandpromenade, bruk passende dekorative elementer (ratt, sjøkart, sjørøverhatt, etc.) Europeisk stil med henholdsvis elegante kafeterier, eller marine, med institusjonens beliggenhet
Hookah bar Myke ottomaner med mange røde puter, svak belysning, dekorere områder atskilt med lysgardiner Midtøsten (stilistiske trender i landene i Midtøsten)

grønn kafédesign

Designere er i stand til å skape et rom som folk vil komme tilbake til igjen og igjen..

La oss vurdere de vanligste retningene.

Øst

Nylig har det østlige temaet blitt populært på den russiske plattformen. Besøkende liker å bestille sushi, japansk, thailandsk og kinesisk mat. Etter å ha bestemt deg for å lage en kafé som støtter dette temaet, må du lage et passende design.

orientalsk kafédesign

Hovedfargene på kinesiske restauranter er rød, gul og svart..

Det er tilrådelig å gjøre dem grunnleggende ved å legge til inneslutninger av andre. Den kinesiske dragen er en uforanderlig egenskap i dette landet. Hjemme tar han feil av en guddom, og blir vist respekt. Dette symbolet kan brukes i interiøret vårt for å skape riktig stemning, og under feiringen av det kinesiske nyttåret (i mars, noen ganger april), arrangerer du et lite program for å tiltrekke seg kunder og gjøre rabatter. Et annet mye brukt orientalsk element er bambus. Den kan brukes grønn som dekorasjon eller tørr, tilpasset små gjerder. Bruk en levende plante for en fullstendig nedsenking i atmosfæren.

kinesisk kafédesign

Det vil være mye billigere og mindre plagsomt å bruke dekorative analoger..

Et annet populært tema knyttet til øst er hookah -barer. Midtøsten -stilen ble også godt mottatt av den russiske forbrukeren. For å lage den, bør du beholde de grunnleggende notatene. For dette bør det være orientalske retter, hookah, ottomaner med mange puter. Fargeskjemaet har også en tendens til å bruke røde toner. Imidlertid kjennetegnes det av stor ro og luksus..

orientalsk kafé foto design

Det må være sprut av gull og svarte farger..

Interessante ideer

For å tiltrekke dagens ungdom må du lage noe nytt og originalt. Dette blir designet på den tematiske kaféen. Vi tilbyr flere live alternativer.

temakafé

Stilen kan være helt annerledes..

Film- eller TV -serietema

Det er filmer som frimodig har erklært sin popularitet i flere år. Disse inkluderer fans av Potterians, Twilight, Alice in Wonderland, Home Alone quadrology, etc. De kan ikke kalles populære i et bestemt øyeblikk. Imidlertid vil mange fans glede seg over å besøke Hogwarts eller dykke ned i kaninhullet..

alice in wonderland cafe design

Du kan gi dem denne muligheten.

Teknikk

Lag en kafé for fremtiden, der det i stedet for stoler er raketter, og utformingen av taket og veggene vil ubønnhørlig sende deg gjennom tidssløyfen. En slik institusjon vil være interessant for alle aldre og kjønn..

futuristisk kafédesign

Med enhver planlegging er homogeniteten til designløsninger umulig, og derfor er det lagt vekt på individualitet..

Retro

Retro -temaet er fortsatt ikke mindre populært. Moderne mennesker vil gjerne se på forgjengernes liv. Du kan velge hvilket som helst århundre og land. Det er best å gjenskape stemningen i den tiden mest nøyaktig ved å velge de riktige rettene, antrekkene og designene..

retro kafédesign

Stilen og atmosfæren gjør enhver kafé til et møtested for en bestemt type mennesker med spesifikke behov..

Det er mange flere originale ideer. Kanskje du vil bli grunnleggeren av en ny stilretning. Men! Hvis du lar deg rive med av design, ikke glem det gode personalet og deilig mat. Folk som kom for å bite, og som i tillegg mottok estetisk nytelse og nye inntrykk, vil bli dobbelt fornøyd, og vil definitivt komme tilbake. De vil også ta med venner.

restaurantdesignalternativ i en moderne stil

For å skape en uforglemmelig atmosfære og bringe kvaliteten på rettene og presentasjonen til perfeksjon – dette er hovedoppgavene til enhver nybegynner restauratør, som, hvis ønskelig, er innenfor makten til alle..

VIDEO: 65 ideer til et kaféinteriør.

65 kaféinteriørideer – et skritt mot offentlig anerkjennelse

50 stilige kafédesigner:

kafé interiør kafédesign hvor du skal starte fotoideer kafédesign hvor du skal starte ideer kafédesign hvor du skal starte fotoideer kafédesign hvor du skal starte et bilde kafédesign hvor du skal begynne med egne hender kafédesign hvor du skal starte fotoideer kafédesign hvor du skal starte ideer kafédesign hvor du skal starte fotoideer kafédesign hvor du skal starte et bilde kafédesign hvor du skal begynne interiørdesign kafé dekorasjon foto interiørdesign kafédekorasjon kafé interiørdesign foto kafé interiørdesign design kafé interiør bistro kafé design bar kafé design restaurant kafé design kafeen design foto alternativer kafeen design alternativer design kafédekorasjonsideer kafé design foto dekorasjon design kafédekorasjon design kaféinteriørideer design kafé interiør foto design kafé interiør kafe design ideer cafe design ideer dekorasjon kafé interiørdesign ideer design kafé ideer interiør cafe design ideer foto kafe design ideer kafé design foto dekorasjon design kafé foto dekorasjon interiørdesign fotokafé design kafé foto interiør kafe design foto ideer kafé foto design kafé design interiørdesign av kafeer og restauranter interiørdesign av kafeer og restauranter designprosjekt restaurantideer bilde utforme restaurantprosjektideer restaurantdesignprosjektfoto restaurantdesignprosjekt kafé interiørdesign kafé design stemningsfull kafédesign

Previous Post
DIY flytande tapeter – tillverkning, proportioner, mästarklass
Next Post
تزيين الداخل بالطحلب