15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Polstrede møbler til stuen og hovedfunksjonene

Stuen blir et sted for familien å slappe av og ta imot gjester. Og de polstrede møblene i dette rommet skal være både ergonomiske og vakre. Et av de beste valgene er funksjonelle møbler til rommet..

1

Møbler skal organisk passe inn i salen. Det bør kjøpes avhengig av om du planlegger å tilbringe bare kvelder i dette rommet eller bruke møbler for å sove. I det andre tilfellet bør hovedoppmerksomheten rettes mot det praktiske ved køyen. Hvis vi bare snakker om bruk av gjesterom, kan hovedvekten legges på det praktiske i interiøret..

15

15

Hva de polstrede møblene inneholder?

De polstrede møblene som brukes i stuen, inneholder ikke bare sofaer og lenestoler. Dette inkluderer også polstrede stoler. Disse designene sammen er måter å gi eierne et behagelig tidsfordriv i løpet av helgen og på slutten av en hard dag..

2

Kriterier for valg av polstrede møbler til hallen

Modulære møbler er representert med et bredt utvalg. Men dette forenkler ikke oppgaven hun velger. Det er viktig å bli styrt av visse kriterier når man vurderer et bestemt design. Blant disse kriteriene er følgende:

 • Overensstemmelse med anatomi,
 • Estetikk,
 • Hygienekrav.

  fjorten

  fjorten

Overensstemmelse med anatomi

Gode ​​polstrede møbler oppfyller hovedparametrene i menneskekroppen. Dette har en generell gunstig effekt på kroppen, noe som sikrer riktig hvile..

3

Estetikk

Dette kriteriet stiller følgende krav til polstrede møbler for gangen:

 • Attraktivt utseende,
 • Glatte og sterke sømmer, pen strekk;
 • Overholdelse av stilen som er angitt av selgeren;
 • Harmoni av form og farge, som på bildet;
 • Mangel på defekter og deformasjoner som har en negativ innvirkning på utseendet på møblene i gangen.

  1. 3

  1. 3

Hygienekrav

I materialene som brukes til fremstilling av møbler, må det ikke brukes giftige stoffer. De har en skadelig effekt på helsen til en person som ofte tilbringer mye tid i det indre av stuen..

Hvordan bestemme valg av møbeldesign?

12

12

Først og fremst bør modulære møbler i interiøret være komfortable. For god hvile og god søvn trenger en person et komfortabelt sted å sove. Dette kan oppnås takket være den dempede basen på sovestrukturen. I dette tilfellet bør det ikke være buler og unødvendige støt. Det bør også være symmetriske puter, ofte brukt i løpet av dagen, men som du kan lene deg på..

4

Og stoler og frittstående stoler bør preges av stivheten i basen. Hvis du velger de riktige elementene, kan du føle det. Vekten blir jevnt fordelt over basen. Ryggstøtten og høyden på setet har stor innflytelse. Bildet viser hvordan kvalitetsstoler ser ut. Ryggstøtten må utformes deretter. Dette vil sikre den anatomisk korrekte posisjonen til menneskekroppen..

elleve

elleve

Hvis du planlegger å kjøpe stoler, bør du foretrekke modeller med tilstrekkelig elastisitet. En person som setter seg i en stol, bør føle en viss overholdelse av grunnlaget. Men følelsen bør passere inn i overflatens elastisitet. Det er nødvendig å opprettholde vekten. Hvis du vil gjøre det riktige valget, må du være nøye med mykheten i setet og fastheten i ryggen. Det samme gjelder for stoler..

5

Det er viktig at stolene har en fysiologisk kurve og er høyere enn skulderbeltet. Hvis det er en vegg i rommet, må du matche ryggstøttene slik at de passer til skyggen..

Stil og komfort med polstrede møbler

1

1

Som før kan du kjøpe polstrede møbler laget i samme stil. Som regel inkluderer dette settet en sofa og to lenestoler. Men i dag kan du kjøpe individuelle møbler med polstrede møbler. Hvilken vei du skal velge er helt opp til deg. Hvis du har et lite rom med en vegg i interiøret, er det bedre å stoppe med å kjøpe mer kompakte stoler. I dette tilfellet vil store modulmøbler se malplassert ut, og fylle opp all ledig plass..

6

Hvis området på rommet ditt tillater det, kan du kjøpe et helt sett med møbler. Den kan ikke bare bestå av en sofa og lenestoler. Et slikt sett kan inneholde puffer og konsoller, samt andre tilleggselementer. Den kan suppleres med en fullverdig vegg.

ti

ti

Hovedregelen for stua er overholdelse av en enkelt stilløsning. Modulære møbler i en moderne stil vil kontrastere skarpt med de utskårne vitriner i tre. De vil være overflødige i interiøret. Et glassbord i moderne design ser ikke ut som en stor ottoman med buede ben. Slike puffer er laget i barokkstil. De krever et passende tillegg

7

Funksjoner ved valg av sofa til stuen

2

2

Sofaen er hoveddelen av polstrede møbler som brukes i stuen. Alle som kommer inn i rommet tar hensyn til ham. Dessuten kan den brukes ikke bare til å sitte, men også som et sted å sove. Når du velger det, er det viktig å fokusere på egenskaper som komfort. Av denne grunn, foretrekk en sofa med strekkrygg, metallramme og komfortable puter..

ni

ni

Praktiske forskjellige modeller av sofaer for installasjon i leiligheten. De er egnet for kjøp i en liten stue. Dette skyldes deres kompakthet. Og her er det nødvendig å ta hensyn til valget av en pålitelig transformasjonsmekanisme. Transformasjonsbutikken skal fungere uten synlig innsats og utseendet av fremmed støy. Hvis du i interiøret liker modulmøbler med en ledig type mekanisme, vær oppmerksom på påliteligheten til rulleapparater.

åtte

Det er bra hvis hjulene er av gummi. Dette vil sikre at de beveger seg forsiktig over gulvet. Dette gjelder spesielt for et dyrt gulv. Komponentene som inngår i strukturen må være av utmerket kvalitet. Hvis det ikke er fjærer i sofaen, vil den være utstyrt med materialer som har høy elastisitet. En fjærblokk består av elementer som ligger i celler, som er plassert separat.

åtte

åtte

Arrangement av stue i et landsted

3

3

Du kan ordentlig utstyre en stue i en hytte eller et landsted. I et hus er et slikt rom ikke begrenset til kvadratmeter, som i en leilighet. I følge prosjektet kan det tenkes et romslig rom. Som et resultat brukes det som et fullverdig rom for å ta imot gjester. Utstyret er rettet mot et avslappende opphold og avslapning. De fleste vertene foretrekker møbler i klassisk stil på rommet. Hun skiller seg ikke ut i innovasjon, ekstravaganse eller pretensiøsitet..

ni

Merk! Når du velger møbler til en stue i klassisk design, er det bedre å vende seg til tjenestene til designere. De vil finne den beste løsningen.

Hvordan utstyre en stue i en leilighet?

4

4

Som regel er området på gangen i en leilighet fra 16 til 24 kvm. m. Rommet brukes også som soverom. Av denne grunn foldes sofaen ut for å ta imot gjester på dagtid om kvelden. Som et resultat kan gjestene stå igjen over natten. Hvis ett rom i din to-roms leilighet er reservert for en barnehage, kan du sette en sofa i det andre rommet. Sengen rengjøres om morgenen og rommet blir en komfortabel stue igjen..

7

7

I et slikt rom er klassiske møbler installert, som ledsages av en standard møbelvegg. For å gjøre en standardstue koselig og komfortabel, er det viktig å ta hensyn til finishen, designfunksjonene og dimensjonene til rommet, alle møbler og innredning. Hvis en profesjonell designer er engasjert i valg av møbler, får du den perfekte stuen, som på bildet. Utseendet til hallen vil glede deg i mange år.

ti

Valg av polstring for klassisk eller moderne interiør

5

5

Vil du ha en moderne løsning? I dette tilfellet er møbler med tekstil- eller miljøvennlig polstring egnet. Skinnprodukter er også egnet. Den beste løsningen ville være å bruke vanlig polstring i designet. Kombinasjonen av lenestoler med melketrekk med sofa med brunt eller svart trekk ser bra ut. Som et supplement ser veggen i en mørk nyanse bra ut.

6

6

Hvis vi snakker om en stue i klassisk design, foretrekker du lær. Det er bedre hvis det er naturlig. Men en kvalitetserstatning er også egnet. Tapet, jacquard og velour ser bra ut hvis en vegg og modulmøbler er installert. Hvis du nøyer deg med huden, må du gi den grundig pleie og forsiktig bruk..

40 bilder av alternativer for layout av møbler i stua

Previous Post
Hogyan díszítse az udvart saját kezével
Next Post
Дизайн на баня с ъглова вана