15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Velge romdører for omkledningsrommet med foto

coupé dører bilde

romdør i mørke farger

Hvis det er et omkledningsrom i leiligheten, oppstår et helt relevant spørsmål – hvordan du harmonisk kan passe det inn i det indre av rommet, ikke bare uten å krenke kombinasjonen, men tvert imot forbedre designet med sin hjelp. Det riktige valget av døren – rommet til garderoben lar den harmonisk passe inn i interiøret i absolutt ethvert rom eller leilighet. Det er verdt å behandle dette problemet med stor oppmerksomhet og nærme seg kjøpet etter å ha forstått alle nyansene. Et slikt design vil ikke bare spare plass i rommet, men også gi det en viss sjarm. Alt avhenger av det riktige valget.

Fasade, fordeler og ulemper

ulemper og fordeler med romdører foto

romdør for garderobe brun

La oss først se på materialet som fasaden kan lages av. Det er flere forskjellige materialer som dører – coupéer er laget av, de skiller seg imellom både i tekniske og operasjonelle egenskaper og i prisekvivalenter:

 • Sponplater, sponplater, MDF. Skiller seg ut i sin upretensiøsitet og lave kostnader. Ulempen med denne typen materialer er frykten for fuktighet, siden det er en blanding av presset sagflis og lim dekket med en matt eller blank film.

  romdør for omkledningsrom

  materialer for å lage romdører i omkledningsrommet

 • Plast – et flott alternativ for barnas garderobe. Fordel i et stort utvalg av farger, relativ motstand mot mekanisk belastning (riper, lyspåvirkning), dessuten kan den vaskes med nesten hvilket som helst vaskemiddel.

  garderobedørfoto

  skyvedør i plast til garderobe

 • Glass, speil – i de fleste tilfeller for å lage en romdør brukes støtsikkert glass, så du bør ikke umiddelbart si at barnet vil bryte det den første dagen. Slike dører er veldig fordelaktige å bruke i små rom, ettersom de visuelt øker plass i rommet ved å reflektere miljøet. For øyeblikket er det et stort utvalg av forskjellige design for slike dører..

  romdør med speilfoto

  fotoutskrift på dører til garderobe

 • Fotoutskrift. Bildet som interesserer deg, brukes på glasset. Det kan være et landskap, bilder av dyr, fugler, hvilken som helst annen designløsning og til og med et bilde valgt av kunden..

  fasjonabel garderobe

  romdør tre

 • Trær av verdifulle arter. Dører laget av slikt materiale ser solide ut, for å si det sånn offisielt, men selvfølgelig står de også deretter..
 • Bambus eller rotting. Kan kalles de mest miljøvennlige dørene, de passer perfekt inn i interiøret i et rom i miljøvennlig stil.
 • Pels og skinn. Valget av en slik dør for et omkledningsrom er en ganske dristig beslutning. Passer for et rom laget i en lignende designstil.

  designer garderobe

  glassdører for omkledningsrom

Glassdører

Den vanligste er glassdører. Det er flere alternativer for å fullføre lerretene:

 • Bølgepapp, med forskjellige mønstre.

speilede romdører til garderoben

glassdører

 • Glassmaleri. Kunstnerisk arbeid utført direkte på en individuell ordre. Forskjellig i kvaliteten på den malte overflaten.
 • Sandblåsingstegning, mønster. Ved hjelp av innovativ teknologi produseres unike bilder på glass- og speilflater.

skyvedører med tegninger til garderoben

skyvedører med skyvedører med mønstre i omkledningsrommet

 • Dekorative fargede filmer. De er limt på baksiden av lerretet. Ved hjelp av dem dannes en blank, matt nyanse, skinnende overflate på døren..
 • Akryl. En nyhet på det russiske markedet. Akryl har økt lysgjennomgang og UV -motstand.

Varianter

flere typer garderobefoto

varianter av romdører for garderobe

Det generelle uttrykket “romdør” refererer til dører som ikke åpnes med en sving, men beveger seg parallelt med veggoverflaten. Det er tre hovedtyper av slike dører:

 • Hengslede dører – rom. Navnet på arten kommer fra installasjonsmetoden. Guidene er festet til veggen eller taket, det er langs dem at døren suspendert senere beveger seg. De er de vanligste i hele klassen. Brukervennlighet ligger i det faktum at det ikke er flere guider eller hengsler på gulvet som du og dine nærmeste vil snuble gjennom.

tre kammerdører for omkledningsrom

skyvedører for walk-in garderober av tre

 • Hengende dører – coupé. Hvis du sammenligner bildet med den første arten, vil du ved første øyekast ikke finne forskjellen. I dette tilfellet er guiden ikke festet til taket eller veggen, men til døråpningen..

  festing av de glidende garderobeskinnene til garderoben

  hengende og kassettdører for garderober

 • Kassettdører – coupé. Denne designen er den dyreste av alle, siden de bevegelige brettene går dypt inn i veggen. Navnet kommer fra selve designet. Når de åpnes, blir lerretene spredt i spesielle kassetter montert i veggene. I dem er de i limbo, tilsvarende vindusgardiner. For å installere en slik dør trenger du hjelp av en spesialist, fordi du må bryte to sidevegger, installere guider i dem og gjenopprette ødelagte vegger.
 • høyteknologiske coupedører for omkledningsrom

  garderobedører i høyteknologisk stil

Designideer når du velger design

Når du skal velge dør, må du velge hvilken du vil installere? Du kan velge mellom enkeltblad, dobbeltblad eller kaskade. Det spesifikke valget avhenger av flere faktorer:

 • Størrelsen på dørrommet;
 • Vegg på rommet.

brusende garderobedører i garderoben

designløsninger for romdører

Når en eller to-lags dører velges, beveger bladene seg langs veggen når de åpnes. Når det gjelder kaskaddører, skjer bevegelse bare ved siden av de faste bladene. Hvis inngangen til garderoben din er stor (i forhold til veggenes størrelse), er det mest lønnsomt å velge glass- eller speilduker..

Nyttig informasjon! Et speilramme forstørrer visuelt rommet i et rom, og et vindusramme gjør rommet mer voluminøst..

Fordeler og ulemper

foretrukket garderobeløsning for omkledningsrom

fordeler og ulemper med romdører for omkledningsrom

Enhver løsning har sine egne fordeler og ulemper, så vel som med valg av dør til garderobe – garderobe. La oss først se på fordelene med dette valget:

 • Spare plass. Dette problemet er spesielt relevant i små leiligheter. Du trenger ikke tenke på om det er nok plass til å åpne døren helt.

hvilke romdører som er bedre for garderoben

hvordan velge speilvendte skyvedører for garderoben

 • Interessant designutseende. Dører – et rom er det mest passende alternativet for å gi rommet et komplett utseende på grunn av dem. For eksempel kan du installere et lerret med et fotoutskrift, og derved gi det en slags personlighet. Det er romdørene som kjennetegnes ved sin lyse design, ved hjelp av hvilken du i tillegg kan fremheve det unike i hjemmet ditt..

designer romdører til garderoben

romdører med fotoutskrift til garderoben

 • Barnesikkerhet. Hver forelder vil forstå dette uten å dekode. Små barn støter ofte pannen i åpne dører når de leker eller løper rundt i huset. I tillegg, med en slik lukkemekanisme, er klemmingen av et barns finger mellom åpningen og dørbladet utelukket..

romdører av sponplater

romdører er laget av sponplater for omkledningsrommet

 • Enkel installasjon. For å utføre installasjonen av en dør for rommet ditt – et skap, kreves ingen ytterligere ferdigheter og verktøy. Størrelsen på strukturen kan bestilles direkte ved åpningen, slik at du ikke trenger å bryte eller fullføre noe. I tillegg, i tilfelle en sammenbrudd av et element, er det mulig å bestille det separat.
 • På grunn av utformingen vil ikke rammen åpne fra trekk i rommet.

positive egenskaper ved garderoben

positive egenskaper ved dører til garderoben

Her er noen av de positive egenskapene til slike dører, la oss nå se på de negative faktorene:

 • Lyd ved åpning – lukke døren. Når lerretet beveger seg, høres et sus. Du vil ikke lenger kunne kle deg tidlig på morgenen uten å vekke noen ut av rommet. Og søvn er spesielt følsom i morgentimene..
 • Mangel på tetthet. Dører av denne typen har dårlig damp- og røykisolasjon, i motsetning til konvensjonelle hengslede dører. Derfor, når du planlegger en garderobe – omkledningsrom, prøv å plassere den vekk fra kjøkkenet..

originale romdører for omkledningsrom

skyvedører med et designmønster for garderoben

 • Ved hyppig bruk løsner mekanismen. I tillegg er billige konstruksjoner laget av glass eller speil slett ikke holdbare, ofte er glasset i dem av veldig lav kvalitet. Men i motsetning er det verdt å legge merke til igjen, designet er en stor konstruktør, slik at du enkelt kan erstatte en mislykket del med en ny av passende kvalitet.

skyvedører med mønstre for garderoben

skyvedører for omkledningsrom

 • Hvis du knekker håndtaket under drift, Det er liten sannsynlighet for at du finner en lignende erstatning for den.
 • Kabinettets arbeidsvolum reduseres på grunn av tilstedeværelsen av guider. For eksempel – garderobens dybde er 45 cm fra utsiden, innsiden vil ikke være mer enn 37 cm.
 • Pris denne designen er dyrere enn konvensjonelle svingdører.

  tips for valg av garderobe til et garderobebilde

  kostnaden for dører til garderoben

Nyttige tips

Har du bestemt deg for å installere ikke en garderobe i leiligheten din, men å lage et omkledningsrom med innebygde dører – et rom? Da er det verdt å kjenne noen av nyansene knyttet til deres installasjon, oppkjøp og tekniske egenskaper..

 • Slike systemer installeres direkte i veggen, kantene dekkes deretter med gipsplater. Derfor er den beste tiden å installere når rommet blir renovert..

skyvedører av plast inn i omkledningsrommet

skyvedører i pvc til garderoben

 • Når du kjøper eller bestiller, vær oppmerksom på kvaliteten på beslagene som dørene skal plasseres på. Det beste alternativet ville være en aluminiumsguide og metalllagre. Valget av slikt materiale vil garantere at døren ikke vil falle etter et års drift, som et resultat av sletting av plastelementene..

hvordan velge riktige plastdører

hvordan du installerer skyvedører av plast til omkledningsrom

 • Er det en lås på døren? Når du velger, er det verdt å vurdere at en vanlig lås ikke vil fungere. Det er spesielle låser for romdører.
 • Valg av materiale, lerretsdesign avhenger av utformingen av rommet. For eksempel i stuen er det fullt mulig å plassere dører med et fotobilde. Barnerom, henholdsvis en tegning, et fotografi av barnemner, og så videre.

bruk av teknologiske dører for garderoben

skyvedører for omkledningsrom

Bruken av slike dører i hjemmet ditt er et tegn på hvordan du kan gi hver leilighet eller hus sin egen individualitet ved hjelp av innovative teknologier. For å gjøre dette er det nok å ha en god fantasi, eller i verste fall Internett, som du kan velge bildet eller bildet du liker..

Før du bestiller, må du veie alle fordeler, bestemme utformingen av rommet og dørbladene. Først etter nøye avveining av alle argumentene, bør den endelige avgjørelsen tas..

Skyvedører for omkledningsrom 49 bilder:

Previous Post
Bilder av sovrumsinredning är enkla och smakfulla
Next Post
أدوات مائدة جميلة وأنيقة – ميزات ونصائح للاختيار