15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Metallhylle for sko i gangen – standarden for orden, med vekt på den klassiske interiøret

Et slikt rom i huset som en entré er det første rommet i boligen, ved inngangen som slektninger og venner ser, et slags besøkskort. Fra det første besøket av en person til gangen, har gjesten et fremtidig inntrykk av eieren og huset, rekkefølge.

metallhylle i huset

stå for sko i gangen

Derfor er det et presserende spørsmål å holde gangen ren og ryddig, hvis løsning i dag ikke vil være vanskelig for en person. Tross alt tilbyr moderne møbelbutikker alle slags møbler for enhver smak og farge, blant annet er det et stort utvalg metallhyller for sko i gangen hjemme. Du trenger bare å bestemme standardstørrelsene på strukturen.

metallhylle i gangen

jernstativ for et stort antall sko

I mange hus eller leiligheter er det ikke ledig plass for å installere et vakkert og høyt skap eller et stativ for sko, klær i gangen. Ledet av dette ubehagelige faktum, blir spørsmålet om å installere møbler på gangen, på grunn av mangel på plass, lagt til side i en fjern boks. Derfor kan du ofte se et bilde i form av en haug med et sko med sko i korridoren til en venn eller slektning, noe som skaper rot på døren til dørstokken..

Metallhylle for sko i gangen - standarden for orden, med vekt på den klassiske interiøret

“Sko -rot” kan løses perfekt ved hjelp av et skostativ i metall

Et “sko -rot” kan løses perfekt ved hjelp av et skostativ i metall. Etter å ha skilt plassen til et møbel, er det nødvendig å gjøre beregninger av det brukbare rommet, der bokhyllen passer perfekt inn i plassen som er tildelt for det, uten å forstyrre åpningsdøren og prosessen med å sko en person i korridoren.

kompakt metallhylle

små møbler for sko i huset

Skostativ i metall som et objekt for å holde orden i gangen

Bokhyllen er et møbel som visuelt ligner den velkjente stasjonære garderoben. Forskjellen fra skapet er fraværet av hengslede dører og sidevegger. Møbelet ser mer ut som et stativ, spesielt designet for praktisk plassering av sko for å forhindre opphopning av et fjell med støvler og joggesko, sko i gangen, rett ved inngangsdøren.

vertikal metallhylle

skoskap med metallhyller

I utseende er skostativet i gangen en enkel design. Men moderne produsenter gjør møbler mer brukervennlige og multifunksjonelle. Hvis stativet tidligere var en blank metallstruktur, er det i dag et skohjørne i korridoren med et sett med tilbehør for å feste en skeskje, en børste med skokrem, et spesielt stativ for oppbevaring av innendørs tøfler.

hesteskoformet metallhylle

designversjon av skostativet i gangen

Standard hyller ble laget i flere rader, med rektangulær form.

I dag er det en hel rekke skomøbler som kan skyves opp, utstyrt med skuffer, ekstra markiser for større menneskelig komfort..

Skostativ i metall som et objekt for å holde orden i gangen

Smidd skoholder i metall

Produktets hoveddesign ligner en kantstein eller en vanlig rektangulær kommode, laget av metallstenger med liten tykkelse for et mer estetisk utseende, enkel overføring av strukturen. Noen hyllealternativer kan demonteres eller settes sammen på egen hånd, noe som er bra når du skal bytte eller reparere og ombygge huset.

metallhylle i rommet

skoorganisator med sete

En hylle for sko med en sammenleggbar base lar eieren variere lengden, avstanden til hyllene mellom seg, om nødvendig.

Hovedformålet med metallstrukturen i korridoren er å øke plassen i gangen og pent brettede sko på flere nivåer opp, takket være at korridoren er inngjerdet for fri passasje..

moderne skostativ i metall

et uvanlig alternativ for en garderobe for sko i form av et tre

Skostativ i metall kan lages i kompakte størrelser. Hvis en person ikke har råd til å installere et stasjonært skostativ med etablerte dimensjoner, kan han velge en hjørnehøy hylle, som vil gjemme seg i veggen og ikke vil hindre den frie åpningen av inngangsdøren..

Skostativ i metall som et objekt for å holde orden i gangen

Skostativ i metall kan produseres i kompakte størrelser.

Skostativet består av metaldeler, tynne og samtidig holdbare og pålitelige, som tåler flere rader med sko, samt muligheten for å overføre strukturen med sko uten brudd. Et møbel består av følgende deler:

metallhylle til skap

skostativ festet til skapdøren

  • metallstenger eller rør, hvis tykkelse når fra 3 til 7 mm;
  • sideben som forbinder strukturene med hverandre;
  • strukturer med lukkede hyller er laget av tynt metall;
  • i tilfeller av kombinasjoner av et møbel med treinnsatser – trehyller med angitte dimensjoner.

klassisk metallhylle for sko

møbler for sko i gangen laget av metall

Deler er koblet til hverandre ved hjelp av sveisede sømmer, som rengjøres nøye med vinkelslipere i produksjonsverksteder, vridning med bolter og muttere (for sammenleggbare strukturer) eller varm smiing. I alle tilfeller av tilkoblinger blir leddene i delene rengjort og fjernet forsiktig, noe som gir hyllen et prestisjefylt utseende.

praktisk metallhylle i huset

hjørnesko garderobe

Metallmøbler har vært populære til enhver tid, og understreket eierens utmerkede smak, og besitter produktets letthet ved bruk av tynne metalldeler. Så i dag fortsetter de å samle sko i korridoren, noe som gir et attraktivt estetisk utseende, pålitelighet og holdbarhet av strukturen..

Skostativ i metall som et objekt for å holde orden i gangen

Metallmøbler har vært populære hele tiden, og understreket eierens utmerkede smak

Prefabrikert hylle – arrangør som en utfordring til en liten gang

Hyller kan være av en stasjonær type eller på hjul. Slike stativer er enkle å flytte fra et hjørne til et annet eller et annet sted (hvis det er en større gang). Tre eller fire svingbare hjul er festet til bunnen av stativet med en boltet eller sveiset forbindelse.

metall treformet hylle

designerversjon av skostativet i gangen

Alle har sett treskoholderne i gangen. Mange alternativer samles ved å bygge opp treelementer på en solid metallkonstruksjon. I den øvre delen av et slikt stativ er det et mykt sete for komfortable sko..

Dermed erstatter designet et par møbler i ett: en praktisk hylle for sko og en myk osmannisk, ved hjelp av hvilken skoprosessen ble rask og behagelig..

metallhyller i gangen

typer gangdekorasjon med møbler for klær

Men en sko -kommode må harmonisk passe inn i rommets design. Metallhyller kompletteres med et sett med smidde elementer av forskjellige strukturer, som et resultat av slike endringer understreker møblene perfekt all alvorlighetsgraden av den klassiske stilen på gangen.

For små korridorer og ganger oppfordres eiere til å installere prefabrikkerte hyller – arrangører laget av metall -plastrør. Et stoff med høy tetthet er strukket mellom rørene, noe som skaper gulv for lagring av sko.

praktisk bokhylle i smijern

kompakt skostativ i gangen

Whatnot – arrangøren kan installeres permanent eller midlertidig. I tilfelle den forstyrrer fri bevegelse i korridoren, kan den enkelt brettes. Når du venter på venner eller slektninger for en familiebegivenhet, når gangen vanligvis er fylt med sko, kan du få et mobilt stativ.

Når det er en aktiv livsstil, hvor hvert minutt teller, for ikke å bli forvirret i skoene i all hast, anbefales det å ordne det i nivåene av det som ikke er basert på sesongmessigheten til skoene. Da vil det alltid være orden i “skohjørnet” ditt, og du må bøye deg mye mindre.

miniatyr skostativ i metall

kompakt modell for et lite antall sko

Hjørne metallhyller er nesten usynlige i korridorhjørner, bak døren. Installasjon av slike stativer utføres ved ytterligere festing i den øvre delen med en selvskruende skrue eller en plugg for å forhindre at hyllene velter..

Prefabrikkert hylle - arrangør som en utfordring til en liten gang

Når det er en aktiv livsstil, hvor hvert minutt er på kontoen, for ikke å bli forvirret i skoene i all hast, anbefales det å ordne det i nivåene av det som ikke er basert på sesongmessigheten til skoene.

Det er en enorm palett med hyllealternativer med en vinklet posisjon mot veggen. Dette er lukkede hyller med åpne eller uttrekkbare hyller som kan kombineres horisontalt og vertikalt..

vegghylle med metallhyller

veggmonterte skostativ i metall

Hvis størrelsen på rommet ditt ikke tillater deg å installere møbelmodellen av interesse på det valgte stedet, blir eieren av huset invitert til å bruke rekkefølgen på skomøbler fra produsenter. Når de kjenner de nødvendige dimensjonene til ledig plass til hyllen, samt hylletypen i forhold til gulvet eller veggen, vil håndverkerne bare lage en som passer nøyaktig inn i det nødvendige plassen..

tre-lags metallhylle for hjemmet

3-lags organisering av skooppbevaring

Møbler varierer med interiøret, og kompletterer bokhyllen med forskjellige smidde, plastiske eller treelementer. Fargepaletten kan bestilles fra produsenten eller hyllen kan males manuelt. Det er veldig enkelt og rimelig å gjøre dette..

Metallhylle i Provence -stil

metallmøbler for sko i gangen

Metallhyller kan installeres under trappene

Hvis eieren har et romslig hus, betyr det ikke at det er nok ledig plass til alle slags småting, og at lokalene ikke trenger metallhyller for å lagre ting. Av en eller annen grunn er det ikke nok plass. Og under trappene kan du plassere halvsesongsko, som er bestilt på ett sted og ikke vil skape ytterligere ulemper..

Metallhyller kan installeres under trappene

Riktig plassert sko på hyllen er perfekt bevart, konstruksjonen av en vinterstøvle beholder sitt opprinnelige utseende.

I slike tilfeller kan du for eksempel installere metallhyller i rommet under trappene. Ved å bestille et produkt med uttrekkbare hyller, blir nå sesongsko bestilt på riktig sted, og ikke i esker eller en pose i garasjen eller skapet. Riktig plassert sko på hyllen er perfekt bevart, konstruksjonen av en vinterstøvle beholder sitt opprinnelige utseende.

metall skostativ for hjemmet

versjon med flere seter av metallmøbler i gangen

Innendørs tøfler eller sommer flip -flops kan samles i metallkurver designet for dette formålet. Da blir det mer ledig plass på hyllen for helgssesongsko..

hylle laget av metallrør for sko

kreativ møbelløsning for flyttbare sko i huset

En metallhylle for sko på gangen har alltid vært i trend, behagelig med sitt estetiske utseende, egnet for nesten enhver interiørstil i rommet, i tillegg til å gi orden og komfort i korridoren fra skofjellet. Hyllens design er praktisk og pålitelig. Fargepaletten varierer fra standard svart til en rekke lysere nyanser. Det hele avhenger av smaken til eieren av huset, så vel som utformingen av gangen, hvis glød må fremheves med et smidd element.

Metallhylle

34 bilder av ideer til et metallskostativ i gangen:

Previous Post
Χρησιμοποιούμε μικρές αρχιτεκτονικές μορφές στο σχεδιασμό τοπίου
Next Post
Gardiner i soveværelset: i virkeligheden som på billedet