15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Hvordan velge et transformerende bord til stuen

Stuen er et rom for hvile, møter, hjemmemøter for hele familien, samt festlige høytider. Alle disse hendelsene finner sted ved et bord som dekker mye plass på vanlige hverdager. En utmerket løsning for små leiligheter vil være transformerende bord i stuen. Slike møbelelementer er praktiske og enkle å bruke..

Å velge et bord - en transformator for å ta imot gjester

Praktisk og stilig bord – en transformator for å ta imot gjester

Vanligvis møter beboere i beskjedne leiligheter problemer når de skal kjøpe små møbler. Det skal ikke ta mye ledig plass og samtidig utføre de tiltenkte funksjonene. Moderne bordtransformator vil spare plass i leiligheten og harmonisk kombinere stue og en spisestue i ett rom. Praktisk transformeringsmekanisme gjør det mulig å sette den nødvendige formen på bordet på få sekunder.

Koselig stue med bord - transformator og et mykt teppe

Bord – transformator for utformingen av en liten stue

Forresten, det transformerende bordet til stuen er et fantastisk møbelalternativ for små boliger..

Hvordan velge et transformerende bord til stuen

Et moderne transformeringsbord vil spare plass i leiligheten og harmonisk kombinere stue og spisestue i ett rom

Det fikk navnet på grunn av sin unike design. Modifikasjonen lar deg gjøre et kompakt, for eksempel et salongbord til et fullverdig spisebord. En rekke transformatorer inkluderer tabeller som kan endre en av følgende parametere:

 1. Benkeplate størrelse.
 2. Ben høyde.

  Å velge et bord - en transformator for et behagelig tidsfordriv

  Koselig stue med bord – transformator og et mykt teppe

Møbelmarkedet tilbyr også slike modeller av transformerende bord som kombinerer flere mekanismer samtidig. Dette gjør bordene multifunksjonelle og allsidige for ethvert interiør..

Tidligere, for gjester, flyttet de ganske enkelt bordet fra kjøkkenet til stua. Bak ham kunne alle fritt imøtekomme. Takket være den moderne utviklingen kan du lage et romslig bord fra et lite salongbord med en håndbevegelse. Cabriolet bord til stuen, takket være de mange funksjonene vil den være uunnværlig for ethvert interiør.

Hvordan velge et transformerende bord til stuen

Modifikasjonen lar deg gjøre et kompakt, for eksempel et salongbord til et fullverdig spisebord

Designalternativer

I tillegg til figurene, er tabellene også forskjellige i alternativene for å endre parametrene. Transformerende bord til stua kan brettes og skyves. Spesielle mekanismer innebygd i dem lar deg delvis endre bordplaten eller fullstendig endre et møbel.

Glassbord - transformator i det indre av stuen

Stueinnredning med et funksjonelt bord – transformator

Skyvebord transformeres på grunn av innebygde tilleggspaneler. De glir ganske enkelt ut og dobler lagringskapasiteten til stykket. Foldebordene har også tilleggspaneler for å øke parameterne. Imidlertid plasseres “vingene” under hovedoverflaten eller senkes til sidene.

Basert på designet kan tabellene transformeres som følger:

Glassbord - transformator i det indre av stuen

Glassbord – transformator i det indre av stuen

 1. Med den installerte løftemekanismen øker høyden, bordplaten åpner seg som en bok.
 2. Etter å ha løftet bordplaten nedenfor, blir ytterligere strukturelle detaljer tilgjengelige, som serveres med apparater. Samtidig plasseres retter på hoveddelen..
 3. Tradisjonell firkantet glidemodell. Bordplaten strekker seg ut og danner en rektangulær form. Høydeendring i denne modellen er ikke gitt.

Designalternativer

Konvertibelbord til stuen kan brettes og skyves.

Enhetsstruktur

Glidebordsmodulen inneholder to halvdeksler av noe slag. I de mest populære bordmodellene, når halvdekslene er forlenget, vises tilleggskomponenter. Den sammensatte strukturen plasserer “foringene” inne i seg selv.

Viktig! Moderniseringen av bordet utføres ved hjelp av mekanismer som: gassløftehengsler, spesielle beslag og bevegelige overflater.

Funksjonell utforming av stuen ved hjelp av en bord - transformator

Glassbord – transformator i det indre av stuen

Produksjonsmaterialer

I tillegg til å endre dimensjoner transformerende bord i stuen skal bevege seg lett. I denne forbindelse er materialet i produksjonen, som tilbys i følgende typer, spesielt viktig:

 1. Sponplater (sponplater er en billig analog av massivt tre, det er mye lettere og mer behagelig i dekorasjonen. Materialet kan lamineres, så det kan males).
 2. MDF (skiller seg bare fra sponplater ved produksjonsmetoden der harpiks brukes som bindemiddel. Dette materialet er mye mer miljøvennlig enn sponplater).

  Bord - transformator for en moderne stue

  Funksjonell utforming av stuen ved hjelp av en bord – transformator

 3. Glass (Gir bordet et estetisk tiltalende utseende. Det er mulig å male i forskjellige farger og bruke alle mønstre for å skape en unik stil. Glass er godt glødet, noe som gir det styrke).
 4. Metall (Vanligvis er konstruksjoner laget av hule metallelementer, noe som gjør produktet lett. I tillegg er det et stort rom for designerens fantasi).
 5. Tre (produktene er preget av høy styrke og lang levetid).

  Bord med uttrekkbare stoler for en koselig stue

  Dekorere interiøret i stuen ved hjelp av et bord – transformator

Det er et stort utvalg for miniatyrleiligheter konvertible bord til stuen, som kan kombinere andre møbler. Dette kan være bord-garderober, bord-sokkler, bord-senger og til og med bord-sofaer. Å transformere møbler vil sikkert se spektakulært ut og ta et minimum av plass i stua.

Produksjonsmaterialer

For miniatyrleiligheter er det et stort utvalg transformerende bord til stuen, som kan kombinere andre møbler

Når det er brettet, tar det transformerende salongbordet minimal plass; det kan flyttes komfortabelt til sofaen eller plasseres ved siden av stolene på TV -en. I tilfelle det kommer gjester, blir et slikt bord lett til et romslig spisebord som lett kan romme 8 personer.

Bord - transformator av edel mørk sjokoladefarge

Stue med et stilig bord – en transformator av edelt mørkt tre

Et transformerende bord for stua er:

 • valg til fordel for å spare plass;
 • en kombinasjon av det du bare kunne drømme om før – en stue og en spisestue;
 • en uvanlig løsning, åpning for eiere av et lite boareal med en liten stue.

Generelt en rekke enkle manipulasjoner, et par automatiske bevegelser og … her er han! Det er opprettet et alternativ som er relevant på dette stedet og på dette tidspunktet.

Transformatorbord i lyst tre for en liten stue

Transformatorbord i lyst tre for en liten stue

Modeller av transformerende bord

Valget av transformerbare bord til stuen kan utføres ikke bare i størrelse, materialer og fargevalg. Møbelbutikker tilbyr interessante design for slike produkter..

Modeller av transformerende bord

Når det er brettet, tar det transformerende salongbordet minimal plass, det kan flyttes komfortabelt til sofaen eller plasseres ved siden av stolene ved TV -en

Modulært transformerende bord. Designet inkluderer flere separate modeller som er kombinert til en helhet, eller, ved å koble hverandre, lage separate hyller og skuffer.

Kubisk transformerende bord. Produktet vil være et integrert element i ethvert interiør, og de indre rommene vil organisk skjule blader og aviser..

Bord - transformator for en liten stue

Dekorer stuen med et stilig bord – en transformator

Kaffetransformasjonsbordet tar en viktig plass blant møblene i stua. Et lite kompakt system kan bli til et fullverdig bord for fester med gjester. Når det er montert, ser det ut som et komfortabelt og lite bord for oppbevaring av bokstaver, en TV -fjernkontroll og mange andre nyttige deler. Det utfoldede volumet til et slikt bord danner en solid overflate for å holde et buffetbord med lette snacks..

Modeller av transformerende bord

Kaffetransformasjonsbordet tar en viktig plass midt i stuen.

Funksjonelle fordeler

Navnet på et møbel skjuler formålet. Slike interiørelementer har en rikelig liste over manipulasjoner, noe som gir dem mange positive aspekter sammenlignet med standardmøbler. En slik enhet gir et enormt antall fordeler for vanlige mennesker..

Hvitt transformatorbord for en liten stue

Bord – transformator som funksjonell innredning for stuen

 • Funksjonalitet. Endre de nødvendige egenskapene: form eller høyde. Parametere kan endres individuelt, eller flere samtidig..
 • Kompakthet. Et lite møbel kan enkelt gjøres om til et fullverdig spisestue. Minimum opptatt plass med maksimal kapasitet.
 • Sekundære funksjoner. Tilfeller av tilstedeværelse av innebygde skuffer i transformerende bord er utbredt. De oppbevarer husholdningsartikler eller andre redskaper. Tilgang til slike skuffer er alltid åpen uavhengig av bordets tilstand – montert eller utbrettet.

  Moderne bord - en transformator for en trendy stueinnredning

  Stue i en moderne fasjonabel stil med et bord – transformator

 • Unikhet, originalitet, forskjellige former. Produsenter og designere tilbyr mange forskjellige typer transformerende bord. Slike fordeler gjør det mulig å velge det for enhver interiørstil..

  Stort bord - transformator til stuen med hvite møbler

  Stort massivt bord – en transformator i det indre av stuen

 • Økonomi. En kjøpt interiørkomponent erstatter optimalt to elementer samtidig – kaffe og spisebord.
 • Brukervennlighet. De integrerte mekanismene er enkle å bruke. Et par håndbevegelser og i løpet av et minutt tar bordet ønsket størrelse og høyde. Selv et barn kan håndtere den lette konstruksjonen.

  Uvanlig bord - en transformator for en romslig og stor stue

  Den originale utformingen av stuen med et stilig transformerende bord

 • Enhetssikkerhet. Designerne har forutsett og vurdert alt. Daglig bruk kompenseres av kraften i virkningsmekanismen og styrken til alle bestanddelene.

  Funksjonelt bord - transformator for en liten stue

  Praktisk og komfortabelt bord – en transformator for stuen

Faktisk er konseptet med å lage transformerende bord langt fra nytt. Sovjetiske leiligheter inneholdt lignende møbler. Men parameterne på den tiden viste seg å være for tungvint. Kompakte modeller av moderne typer møbler er laget av lette materialer og inkluderer flere transformasjonsmetoder.

Funksjonelle fordeler

Kompakte modeller av moderne typer møbler er laget av lette materialer og inkluderer flere transformasjonsmetoder

Zest av innstillingen

Hovedkriteriet for valg av møbler til stuen er utseendet. Basert på utseendet på de indre elementene, skaper vi inntrykk av hvor passende det ser ut i dette eller det hjørnet, om kombinasjonene av former og farger som råder i rommet er harmoniske.

Kombinasjonen av et lyst teppe med et mørkt bord - en transformator i stua

Stuedesign med en kombinasjon av et mørkt transformatorbord og et lyst teppe

Et transformerende bord i stuen er tilrådelig i enhver leilighet. Det vil være uunnværlig for en koselig familiemiddag og arrangementer med gjester. Når det er brettet, fungerer et slikt bord som en stilistisk dekorasjon. I tillegg er dekorasjon med vaser med levende eller tørkede elementer av blomster og figurer populær. Riktig valgt transformerende salongbord, i tillegg til estetikk, utfører også en gjestfri funksjon. Bordet serveres med lette snacks til te eller buffé.

Multifunksjonelt bord - mørk transformator

Multifunksjonelt bord – mørk transformator

Bordtransformator vil være egnet for de som sparer ledig plass i stue, og foretrekker også minimalisme innen interiørdesign. Et slikt bord er utstyrt med en avansert enhet som endrer høyden på bena og parameterne på bordplaten ved enkel håndmanipulering. Stilig og praktisk bordtransformator vil passe inn til stua hvilken som helst størrelse.

Sammenleggbar bordtransformator

https://youtu.be/Dcb1Eow_j84

Transformatorbord for stuen 58 fotoideer:

Previous Post
Vårdekor: tips, idéer, foton
Next Post
نستخدم أشكال معمارية صغيرة في تصميم المناظر الطبيعية