15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Hvordan velge et metallskostativ i gangen?

Det er allerede umulig å forestille seg en gang uten skostativ. Dette er en nyttig detalj i små leiligheter, hvor det er umulig å tildele et eget rom spesielt for sko og klær. På grunn av den økende etterspørselen etter varen, tilbyr produksjonsbedrifter nå forskjellige hyller og skostativ. De er av tre, metall, i form av en kantstein og andre. Gangen står igjen rent og ryddig, noe som er viktig for dette rommet. I dag skal vi snakke om en av typer skostativ.

17

17

Kjøp eller ikke?

Et lignende spørsmål blir ikke stilt lenge. Overbevist om behovet for et eget element for sko, tenker de ofte på materialet de er laget av. Vurder fordelene med et metallstativ og analoger laget av tre og plast.

De aller fleste metallhyllene er åpne, og derfor tørker skoene raskere. Metall absorberer lukt mindre enn plast eller tre. Dette materialet er ikke utsatt for å råtne og bli vått. I noen tilfeller er den impregnert med en korrosjonsbeskyttende forbindelse. Skostativet i metall har et estetisk utseende som kan dekorere enhver gang. Metallgjenstander passer lett inn i forskjellige stiler valgt av eierne.

Hvordan velge et metallskostativ i gangen?

Skostativet i metall har et estetisk utseende som kan dekorere enhver gang.

Men metallskostativet i gangen har også en rekke ulemper:

 • sko blir raskt støvete når de lagres på et åpent sted;
 • hvis et helt metallskap er kjøpt, er det tungt;
 • stålskap er mer egnet for et vaskerom enn for en gang.

  atten

  atten

Om ønskelig kan de komme seg ut av situasjonen. Så en ramme uten bunn, laget av sponplater eller trematerialer, blir en god løsning, og hyllene er av metall. Deretter oppnås flere mål:

 • sko vises ikke;
 • den puster og tørker lett;
 • den ideelle modellen er valgt for interiør og farge.

  16

  16

Stativ og skap finnes i en rekke størrelser. I utgangspunktet gir de to eller tre nivåer. Hvis et metallskap er laget, vil det på grunn av den vertikale posisjonen være nødvendig med en liten bredde. Settene er laget av stål og representerer en helhet med kleshengere og stativer.

Bør jeg kjøpe eller ikke?

For det meste gir de to eller tre nivåer..

Typer skostativ

Skostativ i metall i gangen så langt som mulig er synligheten presentert i to versjoner:

 • åpen hylle;
 • lukkede skap.

Den er utelukkende beregnet for lagring av sko eller gir tilleggsfunksjoner. Antall hyller, produksjonsmateriale, plassering og selvfølgelig pris varierer også. La oss dvele nærmere ved disse typene.

15

15

Åpne produkter

Noen forestiller seg åpne metallkonstruksjoner som en slags ubehagelige hyller fra Sovjetunionens tid. Men disse dagene er for lengst borte, og i dag tilbyr markedet et stort antall forskjellige stilige varer som passer for enhver smak.. Skostativ i metall i gangen åpen type har ingen dører. Skoene forblir synlige, og det er ikke noe problem å finne det riktige paret.

fjorten

fjorten

For eksempel gjør de et valg til fordel for en enkel versjon, bestående av to hyller, uten ekstra dekorasjoner. Dette stativet vil passe fans av minimalisme..

Elskere av komfort og varme i huset akkurat til å tenke på hyller – banketter. De representerer en kombinert design med et sete som har forskjellig trekk. Så, i et lite rom, kan du enkelt lagre sko og ta på eller ta av dem under komfortable forhold..

Åpne produkter

Skostativ i metall for den åpne gangen har ingen dører

For elskere av luksus er et smidd skoskap egnet. Spesielt vil den passe inn i interiøret i landlig stil, spesielt med massiv smiing.

Med Provence -stilen bør du velge et objekt med tynne og grasiøse linjer..

Det vil også være nyttig i barokk- og Empire -stilene, vakkert kombinert med andre dyre interiørdetaljer. En asymmetrisk smijernshylle med en puff i lyse farger er ideell for henne..

1. 3

1. 3

Sett med kleshengere, hyller for paraplyer og skostativ ser spektakulære ut.

Tips: Når du kjøper et åpent skostativ, vær oppmerksom på høyden. Etter denne parameteren å dømme kan du navigere hva slags sko du skal plassere i hyllene. En høyde er nødvendig for tøfler og lavhælte sko, og en annen for vinterstøvler..

Lukkede produkter

12

12

I slike modeller er skoene gjemt bak dører, kurvkurver eller sammenleggbare hyller. De kalles også skoskoler eller skap. Kantsteinene er laget av stålplater. De er tynne, men veldig holdbare. Skapene kommer i et stort utvalg av farger takket være pulverlakk. Det vil gjøre overflaten til enhver nyanse, og vil beskytte mot aggressive effekter..

Overflaten blir pålitelig ved forskjellige skader, inkludert fra klørne til kjære kjæledyr. Tenk på den “slanke” konstruksjonen. Det klarer å redusere vekten og størrelsen på produktet. Mer plass vil kreves av alternativer der dørene svinger opp. Dette øyeblikket må absolutt tas i betraktning når du kjøper et skap. I en liten gang er det bedre å bo på andre typer modeller, for eksempel med hengslede dører, hvor skomommene er plassert vertikalt.

Lukkede produkter

Skapene kommer i et stort utvalg av farger takket være pulverlakk.

Funksjonell

I henhold til denne parameteren, i tillegg til produkter der sko bare lagres, er det følgende hyller.

Med innebygde seter. Med en hylle på toppen for for eksempel oppbevaring av hansker. Med innebygde skuffer for oppbevaring av småting. Justerbare hyller.

elleve

elleve

Antall hyller

Denne parameteren er også annerledes. For en familie er en liten hylle nok, og for en annen passer skoene knapt på tre.

Den mest populære er modellen med to hyller. Nivåavstand gir mulighet for både støvler og tøfler.

Disse stativene er vanligvis åpne. Men du kan også finne kantstein. Imidlertid er tilstedeværelsen av tre eller flere hyller mer iboende for dem. Du kan finne hengslede skostativ med opptil åtte hyller.

ti

ti

Åpne stativer med tre eller flere hyller er sjeldne. Kleshengere er ofte installert over dem. Derfor er det problematisk å henge en regnfrakk med en stor mengde. Men slike coasters er praktiske i garderober. Da vil alle skoene være “i full visning”, og det vil ikke være vanskelig å velge et passende par..

Antall hyller

Nivåavstand gir mulighet for både støvler og tøfler.

Produksjonsmateriale

I tillegg til metallstativer er de:

 • plast;
 • tre;
 • fra MDF;
 • fra en kombinasjon av materialer.

Plasttyper er laget i form av paller og er designet for å forhindre at skoene drypper ned på gulvet og flekker det. Det er stativ med to og tre nivåer. Men deres utseende er ikke veldig attraktivt. Derfor blir ikke slike hyller populære..

ni

ni

Treprodukter er av åpne og lukkede typer. De er også vesentlig forskjellige i kostnad: fra budsjettalternativer til dyre luksusmodeller. Men det anbefales å bare lagre tørre og rene sko i dem, ikke legg sko i hyllene, bare etter at du har kommet tilbake fra gaten.

MDF er også et populært materiale. Produkter av forskjellige stiler er laget av det. De er vanligvis av lukket type..

åtte

åtte

Kombinasjonen av forskjellige materialer er praktisk. Tradisjonelt er hyllene laget av stål, og sidene og rammen er laget av andre materialer (tre eller MDF). Dette alternativet lar deg skjule skoene for øynene mens du lar dem bli tørket etter gaten..

Pris og overnatting

Prisparameteren spiller en avgjørende rolle ved kjøp av skostativ. Forskjell:

7

7

 • billige modeller, hvis pris varierer fra tusen til fire tusen rubler;
 • mellomnivået – fra fire tusen rubler til ti tusen;
 • dyre varer til en verdi av ti tusen rubler eller mer.

Hyllene plasseres i skap eller festes til veggen. Men oftere er dette frittstående varer. De er praktiske og passer for enhver sko.

Pris og overnatting

Hyllene plasseres i skap eller festes til veggen

Vanlige modeller

1

1

I tillegg til de som er vurdert, er det andre parametere som skostativene skiller seg ut på. Det er en interessant design i form av runde hyller. På hver av nivåene er det kroker der sko henger. Strukturen roterer, slik at alle sko, uansett hvor de ble hengt, har samme tilgjengelighet. Men tenk på alternativene som er populære i dag..

6

6

Skostativ er representert av mange innenlandske og utenlandske produsenter. De er forskjellige i både ytelse og pris. Derfor velger hver eier enkelt et produkt som passer interiøret og er rimelig..

2

2

Elskere av smidde møbler bør ta hensyn til spesialiserte nettsteder der ulike smidde produkter selges..

Vanlige modeller

Skostativ er representert av mange innenlandske og utenlandske produsenter..

Kleshengere med banketter er populære. Designet gir en kleshenger, et komfortabelt sete og et skostativ under den. Dette alternativet er egnet når det er et ekstra skap i gangen der sko er lagret..

3

3

Enkle metallunderlegg med to nivåer er veldig populære. Slike alternativer er vellykket plassert i en byleilighet og i landet..

Dette skostativet vil appellere til de som er komfortable med å holde forskjellige småting her, for eksempel nøkler.

5

5

Konklusjon

At metall skostativ i gangen – et nødvendig emne, sannsynligvis er det ingen som tviler. Et slikt produkt lar deg nøye lagre skoene dine. Du kan glemme spredte sko og støvler.

4

4

På grunn av forskjellige modeller i stiler, produksjonsmaterialer og prisklasse, er det mulig å velge det riktige alternativet som vil utfylle interiøret i rommet. Det finnes modeller for små ganger som ikke tar mye plass. Og det er de som er spesielt designet for romslige rom der sko lagres uten å bekymre deg for å spare plass. Å holde gangen ren hele tiden er ikke lett. Tross alt er dette det første rommet der folk kommer fra gaten. Men med komfortable møbler blir dette problemet raskt løst. Både yttertøy og fottøy er kompakt plassert. Da er rommet lett å holde i orden, og skoene forblir bærbare lenger..

Skostativ i gangen: 54 kompakte assistenter

Metallskostativ i gangen 38 bilder:

Previous Post
Skandinavisk stil plantskola – en ny trend inom mode
Next Post
سقوف متوترة في غرفة الأطفال: أفضل الصور وخيارات التصميم