15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Betongtak i interiøret: bilder, tips

Mote dikterer sine egne regler, så interiørdesignere stopper ikke i nådde høyder, men utvikler kreativiteten og tilbyr nye dristige ideer. Minimalismen som brøt ut i livet tillot oss å se et nytt blikk på designet, og nå blir betongkonstruksjoner en god gave for å skape et stilig og funksjonelt rom, og den ikke-standardiserte bruken av det kjente materialet endrer radikalt på hverdagen. av “grå vegger”.

innvendig tak med betong på kjøkkenet

Stort rom med betonghimling

etterbehandling av taket med betongmørtel i huset

Rominteriør med betongtak

takstil med betongmørtel i rommet

Betongtak i rommet

takdesign med betong i leiligheten

Betongtak i det indre av rommet

takdesign med betongmørtel på soverommet

Stort rom med betonghimling

Betong i det indre av huset. Brukstilfeller i moderne leiligheter

Betong i interiøret har allerede klart å forelske seg i kjennere av enkelhet og komfort, og mote for loft har styrket posisjonen til dette materialet. Så betongvegger i interiøret overrasker ikke lenger, men tvert imot gleder publikum, og betonghimlet passer ikke inn i utformingen av en moderne byleilighet ikke verre enn et gulv laget av dette materialet. Det viktigste er riktig tilnærming og oppmerksomhet på detaljer..

Så hvordan kom ideen til et slikt tilpasset design? Kanskje svaret på dette spørsmålet er enkelt. Industri og minimalisme er av økende interesse, og nå ser det ut til at slike enkle betongoverflater ikke blir et hjelpemateriale for byggearbeid, men et designfunn. Og nå er betongen i interiøret en naken brutalitet, som understreker individualiteten til eieren av leiligheten..

etterbehandling av taket med betong på rommet

Lyst rom med betongtak

interiør i taket med betong i leiligheten

Kjøkken med betonghimling

takstil med betong på soverommet

Lyst rom med betongtak

innvendig tak med betongmørtel på rommet

Lyst rom med betongtak

etterbehandling av taket med betong i huset

Stort romslig rom med betongtak

Anbefalinger for bruk av betong ved utforming av boligkvarter

Kanskje er hovedtrekk ved betong dens allsidighet. Dette materialet er så formbart og lydig at omfanget av bruken er begrenset bare av designerens fantasi. Så, ikke bare betongvegger, positivt understreket av lyse farger på malerier og møbler, men også taket, kombinert med belysning, ideelt med vekt på tekstur og tilbakeholdenhet, passer perfekt inn i lokalene..

Det er flere og flere dekorative elementer av interiørdesign og møbler laget av betong, og verkene til samtidskunstnere gjør det mulig å velge betongdekorasjoner for interiøret..

takdesign med betongmørtel på kjøkkenet

Design av et rom med betongtak

etterbehandling av taket med betong i rommet

Interiør i et stort rom med betongtak

takstil med betongmørtel i leiligheten

Stort lyst rom med betongtak

innvendig tak med betong på rommet

Lyst rom med betongtak

takdesign med betong i huset

Stort, vakkert rom med betongtak

Betong for vegger og tak

Bruken av moderne teknologi for å skape et interiør, samt en rekke triks, vil tillate ikke bare å dekorere et rom med en betongblanding, men få et ikke-standard dekorativt belegg. Så brutaliteten i betongvegger blir til en ultramoderne glans, som gjenspeiler alle interiørfargene med dyktig håndtering av materialet. Linjen fra ren betong til polerte vegger er mye tynnere enn man ser for øyet. Etter å ha behandlet betongoverflaten korrekt med moderne belegg, kan du ikke bare lage et uvanlig designobjekt, men lage et mesterverk.

innvendig tak med betongmørtel på kjøkkenet

Design av et rom med betongtak

etterbehandling av taket med betong i leiligheten

Hvitt rom med betongtak

takstil med betongmørtel på soverommet

Rominteriør med betongtak

takstil med betongmørtel i huset

Betongtak i det indre av rommet

takdesign med betong på kjøkkenet

Betongtak

Betongvegger i interiøret: 10 ideer for dristig design

Når du dekorerer vegger med betong, må du ikke begrense deg til det vanlige. Den er formbar og kan ta hvilken som helst form og tekstur, så alt som gjenstår for designeren er å vise fantasi..

  1. Kanskje den første og enkleste måten å bruke dette materialet på er glatte betongvegger, som er lette å slå med tilbehør, malerier og møbler. Dette alternativet er perfekt for å dekorere store rom.
  2. Betong vil også passe perfekt i små rom. Lag et panel i sengens hode som er unikt i sin tekstur og mønster, legg vekt på enkelheten med trepanelers naturlige skjønnhet og velg tilbehør
  3. I tillegg til tre, går betong godt med tekstiloverflater, så vær oppmerksom på valg av tekstiler når du dekorerer vegger med det
  4. Et annet tillegg til betongvegger er glassoverflater. Når de reflekteres i dem, blir betongbelegget transformert, på grunn av hvilken du med riktig arrangement av materialer kan endre rommet visuelt
  5. Klassikerne går ikke av moten, og den klassiske fargen på betongbelegget vil så lett passe inn i interiøret at det er vanskelig å forestille seg en mer vellykket løsning.
  6. Rommets design er lett å endre ved å legge til lyse bilder og dekorative elementer, og nå glitret interiøret med nye farger!
  7. Betong er egnet for de fleste rom, så vegger fra det brukes både på badet og på kjøkkenet. Det viktigste er en fantasi og en følelse av estetisk perfeksjon.
  8. Betongens kulde myker opp den myke haugen på teppet, mykheten og luftigheten i sofaputer og den naturlige skjønnheten til innendørs planter.
  9. I tillegg til veggene vil betongpaneler passe inn i interiøret, fordi dette lydige materialet, med dyktig behandling, er i stand til å ta hvilken som helst form og tekstur
  10. Ikke bli begrenset av de vanlige rammene. Brutaliteten i betongvegger kan enkelt endres til en ultramoderne blank glans med en enkel polering, og se, loftet blir til en ultramoderne høyteknologisk

Selvfølgelig er det mye lettere å velge betongvegger. Det er mindre arbeid med dem, og det er mye flere måter å understreke deres tekstur og uavhengighet enn med et tak, men du bør ikke nekte deg selv gleden av å bringe dristige ideer til liv. Hovedregelen som må tas i betraktning ved valg av betongtak er lysspillet. Så, i rom med lav takhøyde, ikke glem at betongen er mørk. Å male materialet i lyse farger vil bidra til å unngå å redusere det visuelle rommet..

takdesign med betong i rommet

Betongtak i det indre av rommet

etterbehandling av taket med betongmørtel på kjøkkenet

Rom med betongtak

innvendig tak med betongmørtel på soverommet

Lyst rom med betongtak

takstil med betong i leiligheten

Design av et rom med betongtak

takdesign med betongmørtel på rommet

Betongtak

Betong som gulv

Hvis du vurderer vellykkede løsninger for å dekorere et hus, leilighet eller kontor med betong, er det vanskelig å forestille seg en bedre løsning enn et gulvbelegg. I tillegg til å være økonomisk, er betong bra for gulv og vil passe inn i alle rom. Etterlater en grov tekstur, kan du enkelt understreke ekstravagansen i industriell stil, og et polert betonggulv vil bidra til å legge elegant til et eklektisk orientert rom..

Video: Dekorativt takmaleri – betongtak

50 bilder av ideer for et betongtak i interiøret:

takstil med betong i gjestebildet takdesign med betongmørtel på soveromsbildet interiør i taket med betongmørtel i husbildet takdekorasjon med betong i leilighetsbildet takstil med betong i rommet bildet takdesign med betongmørtel på kjøkkenfotoet takdekorasjon med betong i kjøkkenbildet innvendig tak med betongmørtel på soveromsbildet takstil med betong i bildet på rommet etterbehandling av taket med betongmørtel i husbildet takdesign med betong i leilighetsbildet innvendig i taket med betongmørtel på gjestebildet takdesign med betong på soveromsbildet takstil med betongmørtel i rommet bildet etterbehandling av taket med betongmørtel på gjestebildet innvendig tak med betong i husbildet innvendig tak med betong i kjøkkenbildet takdesign med betongmørtel i leilighetsbildet etterbehandling av taket med betongmørtel på soveromsbildet takstil med betong i gjestebildet takdesign med betong i kjøkkenbildet etterbehandling av taket med betongmørtel på rommet bildet takstil med betong i leilighetsbildet interiør i taket med betongmørtel i leilighetsbildet takstil med betong i soveromsbildet takdesign med betongmørtel på rommet bildet takstil med betongmørtel i husbildet innvendig tak med betong i gjestebildet takdekorasjon med betong i rommet bildet takdesign med betongmørtel på soveromsbildet takstil med betongmørtel i husbildet etterbehandling av taket med betong på gjestebildet takdesign med betongmørtel i husbildet innvendig tak med betongmørtel i leilighetsbildet takstil med betong på soveromsbildet innvendig tak med betongmørtel i husbildet etterbehandling av taket med betong i rombildet takdesign med betong i gjestebildet takdekorasjon med betongmørtel på kjøkkenbildet takdesign med betongmørtel i husbildet etterbehandling av taket med betong på soveromsbildet interiør i taket med betong i leilighetsbildet takstil med betongmørtel på kjøkkenbildet takdekorasjon med betongmørtel i rommet bildet takstil med betong i leilighetsbildet takdesign med betongmørtel i gjestebildet takstil med betong på kjøkkenfotoet innvendig tak med betong i husbildet takdekorasjon med betongmørtel på soveromsbildet innvendig tak med betong på soveromsbildet

Previous Post
Kuinka sisustaa huoneen sisustus, jonka pinta -ala on 14 neliömetriä metriä
Next Post
التصميم الداخلي لمطبخ صغير به ثلاجة وغسالة ملابس