15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Takdesign i en hall er kritisk

Taket er en vesentlig del av boarealet. Når du reparerer et rom, må du være spesielt oppmerksom på designet. Ellers vil interiøret være uferdig. I dag er det mange måter å arrangere det på. Den kan strammes, henges opp, males, enkelt og flerlags.

Harmonisk interiør i gangen med tak i to plan

Taket skal harmonisk utfylle det eksisterende interiøret

Når du velger en takdesign i en hall, blir mange faktorer tatt i betraktning. De viktigste er eiernes økonomiske evner og preferanser. Samtidig, ikke glem den generelle stildesignen, området i rommet. Resultatet blir et harmonisk interiør fylt med komfort..

Moderne designløsning

Ved å velge utformingen av den øvre sonen, ta hensyn til dimensjonene og det funksjonelle formålet med boarealet. Hvis den er liten, må du spare eller visuelt øke plassen. Komplekse bygninger med flere lag er upassende i dette tilfellet..

Opplyst speilet tak i stuen

Speilet tak utvider plassen visuelt

Takets utforming i gangen må skjule feilene i boarealet. En blank finish vil gjøre jobben perfekt. Det vil glatte overflaten til en perfekt finish. Hvis det er malt i en lys tone, vil rommet visuelt se høyere ut. Bakgrunn med himmelen har samme effekt..

Hallsone ved å lage et falskt tak

Taket kan delta i sonering av rommet

Glanset tak med en lilla fargetone i det indre av gangen

Taket kan ikke bare være lyst og hvitt, men også mørkt. Det viktigste er at det matcher interiøret i hallen.

Ulike ideer kan realiseres i den romslige gangen. Den flate, solide toppen ser uinteressant ut. I dette tilfellet er det verdt å vise fantasi ved å bruke en gipsplatestruktur, bestående av flere nivåer, med bakgrunnsbelysning. Den er original, lar deg skjule luftkanalene til klimaanlegg og annet utstyr.

Tak av gipsplater

Det overordnede bildet av interiøret avhenger av hvordan takområdet i stuen er arrangert. Det skal være i harmoni med andre elementer. Dette vil gi stil til rommet, fyll det med kos. Når du begynner å designe den, må du bestemme hvilken type overflate. Nylig har gipsplater blitt populære. Denne designløsningen er rimelig, ser moderne og vakker ut.

Buede gipsbjelker i det indre av gangen på et landsted

Gipsplater er et ideelt materiale hvis du vil lage et vakkert tak med komplekse arkitektoniske former

Kombinert tak i en stor stue

Gipsplater kan brukes som et tillegg til et strekkloft eller som en uavhengig struktur

Valget av gips er enormt. Det er forskjellig i farge, styrke, tekstur og andre egenskaper. Derfor brukes den til reparasjon av forskjellige boliger. Gips er lett å bruke og lar deg implementere ikke-standardideer. Som et resultat blir stuen uvanlig og stilig..

Interiør i gangen i et landsted med stukklister i taket

Luksuriøst hallinteriør med gipsplatetak dekorert med gipsstukk

Et undertak har en rekke fordeler. De viktigste er knyttet til muligheten for å implementere designløsninger. Som avslutning kan du bruke dekorativt gips, stukk osv. Speilede elementer vil transformere overflaten betydelig.

Design av en romslig hall med lister på et hvitt tak

Takdekorasjon med lister

Falsk takdekorasjon

Et undertak har mange fordeler, og det er derfor det ofte finnes i moderne leiligheter..

 • Enkel og praktisk installasjon.
 • Sikkerhet. Miljøvennlig materiale brukes til arrangementet. Strukturen består av tre lag spesialpapp, som ligger i midten, langs kantene av gipset. Den kan brukes i alle rom, men ikke på badet. I sistnevnte, en indikator for høy luftfuktighet, som vil påvirke tilstanden til materialet som er installert på toppen negativt.
 • Lar deg implementere enhver designidee. Dette er hjulpet av moderne teknologi for å arrangere strukturer på flere nivåer..
 • Praktisk. Skjuler overflatefeil, kommunikasjon.
 • Ulike utførelser. Maling, tapet, dekorative elementer vil gjøre.
 • Går bra med spenningsanalog.
 • Deler rommet inn i soner.
 • Visuelt forstørrer plassen.
 • Komplementert med punktlyskilder.

Hvitt tak med lilla aksenter

Suspenderte strukturer lar deg implementere enhver designidee

Som alle andre har denne typen ulemper. Det er ikke tilrådelig å utstyre den nedhengte strukturen i haller med lav høyde fordi den vil bli enda lavere. Takkonstruksjonen vil ta 50 mm.

Belyst tak i gipsplater i det indre av gangen

Spotlys øker visuelt plassen i rommet, og flerlagsstrukturer reduserer tvert imot

Krystalllysekrone i taket i stua i klassisk stil

Takhøyde påvirker valg av belysningsarmaturer

Kompleks formet tak i gipsplater i utformingen av stuen

I et rom med lavt tak er det bedre å bruke vegger, innfelte lamper eller tynne taklysekroner.

Fuktmotstandsindikatoren på en slik overflate er lav, så den bør ikke brukes på et bad der det er direkte kontakt med vann. Dette vil gjøre strukturen ubrukelig..

Arrangementsprosessen tar mye tid. Spesielt sammenlignet med installasjon av et strekkloft. Under drift genereres mye støv og smuss.

Designalternativer

Gipsplater er av flere typer: glatte og komplekse. Hovedforskjellen er i antall nivåer. Førstnevnte har en, mens sistnevnte har to eller flere. Sistnevnte kalles flernivå og er godt egnet for en hall med en høyde på minst 2,5 meter. Dette tar hensyn til størrelsen på selve rammen.

Lysekrone med vifte på tak i gipsplater

Tak på ett plan – det beste alternativet for et lite rom

Hvis høyden på det øvre indre belegget er mindre enn den angitte verdien, anbefaler eksperter å bruke enkle strukturer på ett nivå. En konfigurasjon som visuelt øker området er egnet. I dette tilfellet ligger det andre nivået langs omkretsen av gangen. Punktlyskilder er installert på den.

Belysning av et flernivå tak i stuen

Flernivådesigner ser luksuriøse ut, spesielt i kombinasjon med bakgrunnsbelysning

Konstruksjoner på flere nivåer åpner for en rekke muligheter for utformingen av det øvre boligområdet. De lar deg markere soner i rommet, bruke lysarmaturer, overflater og farger. Ett-nivå struktur er enkel å installere. For å gjøre det originalt, må du tenke over designet riktig og bruke materialer av høy kvalitet. Dekorative elementer vil bidra til å diversifisere. Som et resultat vil boligens øvre indre belegg ikke bare være pent, men også fylle gangen med spesiell sjarm..

Dekorasjonsmaterialer

Ulike materialer brukes til etterbehandling av gipsplater. Den vanligste:

 • dekorativt gips;
 • støping av gips;
 • farge;
 • speilelementer;
 • tapet.

Gjør-det-selv-maleri av en takbjelke med vannbasert maling

Takmaling krever nøye overflatebehandling

Limer inn taket i stua med vinyl tapet

Bakgrunn lar deg skjule små feil i taket

For enkeltnivådeler er deler som er laget av skum gode. Dermed blir trebjelker imitert, og transformerer takflaten til en to-nivå. Dekorativt gips brukes som etterbehandling..

DIY veggklistremerke for stue med polystyrenskumfliser

Skumfliser brukes til å lage en avlastningsflate.

Fargen på det indre innerdekselet kan ha hvilken som helst farge. Det er ikke nødvendig å dekorere i hvite eller veldig lyse farger. Røde og andre nyanser ser originale ut. Hovedbetingelsen er å være i harmoni med interiørets generelle fargedesign.

Stretch -tak: designfunksjoner

Det finnes flere typer strekklofter:

 1. Stofftype. Presentert som polyester lerret. Materialet er impregnert med polyuretan, noe som øker indikatoren for motstand mot fuktighet.
 2. Polyvinylklorid type. Skiller seg ut i høy elastisitet, fuktresistent, tåler en alvorlig lekkasje.

Svart strekkloft i utformingen av gangen i en byleilighet

Strekktak brukes ofte i kombinasjon med gipsplater, for eksempel her er et svart lerret strukket inne i en eske med innebygde lamper

I tillegg er de forskjellige i farge: vanlig og mønstret. Kvaliteten på sistnevnte er ganske høy. Moderne teknologi gjør det mulig å vise enhver tegning på lerretet. Dette understreker originaliteten til stuen, alle elementene er harmonisk kombinert.

Det er tre typer lerret:

 • sateng;
 • matt;
 • blank.

Den siste typen lerret er flott for små stuer. På grunn av evnen til å reflektere lys og skape en speileffekt, øker det visuelt høyden på rommet, gjør det dypere, mer voluminøst. Glanset takområde presentert i en rik fargepalett.

Interiør i en liten hall i et privat hus med et glanset strekkloft

Glanset tak vil fylle rommet med luft og lys

Utvidelse av gangen med speilet tak

Speilbelegg trenger ikke spesiell pleie, blir ikke mørkere og beholder sitt opprinnelige utseende i lang tid

Enhet på flere nivåer

En struktur på flere nivåer er i stand til å dele territoriet i soner. Derfor brukes det ofte til disse formålene. Universal, brukt i arrangementet av takflaten i mange rom. Interiøret blir originalt og ser uvanlig ut. I den kan du observere avspillingen av høyden på modulene, farge og belysning..

Vakker takkonstruksjon med lys belysning i gangen i et privat hus

Flernivåkonstruksjoner kan lages av alle materialer som brukes til taket

Det er mange designalternativer for slike design. Dette er en flott mulighet til å bli kreativ. Hvis det indre av boligen er klassisk, er en spenningsstruktur med rette vinkler av en ideell form passende. Dette skaper en ramme rundt omkretsen av rommet. I tillegg er senteret et trinn høyere, noe som gjør at du visuelt kan gjøre stuen mer romslig..

Regulering av gangen med et tak i flere etasjer

Individuelle elementer i et tak på flere nivåer kan utformes i henhold til funksjonsområdet

Den øvre delen, dekorert som en stjernehimmel, med skyer, understreker frihetens atmosfære. Det er ganske enkelt å lage det, og alle kan gjøre det. Himmelen viser tegningen, stjernene skapes ved hjelp av punktlys. Et slikt takområde vil transformere stuen betydelig, understreke originaliteten til interiøret..

Den siste fasen av registrering

Rommet må ha en enhet som er ansvarlig for belysningen. Det kan være en eller flere. Gipsplatestrukturer foreslår at du bruker det andre alternativet. Dermed blir funksjonelle områder lett identifisert. Rommet er fylt med lys, det blir mer behagelig. Det er hensiktsmessig å bruke punktelementer som er plassert rundt omkretsen eller på en annen måte.

Takdekorasjon med kuleformede lamper

Takdekorasjonselementer inkluderer innebygde og hengende lamper – metall, med tekstildetaljer, med fargede glassinnsatser, enkle former og komplekse konfigurasjoner

En vakker kombinasjon av strekk og gipsplater i en moderne stue

Valget av innredning er gjort avhengig av det overordnede konseptet i interiøret.

Ikke glem innredningen. Dette er et viktig aspekt ved innredningen av stua. Det fullfører interiøret og understreker individualitet. For å dekorere takflaten brukes stoff, papir, polystyren, kunstmaleri.

Trebjelker i dekorasjonen av taket i gangen i rustikk stil

Trebjelker er egnet for å dekorere taket i landlig eller miljøvennlig stil.

Takets utforming i gangen krever spesiell oppmerksomhet og skal ikke bare glede eierne, være vakker, men også være i harmoni med interiøret i stuen. Hvis du velger riktig materiale, konstruksjonstype, blir toppbelegget hovedaksenten i rommet. Vil glede øyet, tiltrekke seg oppmerksomhet og dekorere hjemmet.

Video: hvordan lage et tak i gipsplater med egne hender

Foto: 50 designalternativer for taket i gangen

Svart matt tak i gangen i industriell stil Interiør i gangen i pastellfarger Romdekorasjon i kremfarger Belysning i stuen til et privat hus Moderne innredning av gangen Tretak i en stue i loftstil Gipsplatekonstruksjon i taket med overgang til vegg Designprosjekt av en liten hall med strekkloft LED-belysning av et to-nivå tak Krystalllysekrone på det svarte taket Kombinert takdesign med dekorative innsatser Hallinteriør i mørke farger Fototapet i en hall med strekkloft Bruk gips til å dekorere taket i gangen Mørkt strekkloft i gangen Tretak i gangen på et landsted Strekk taket med bildet av stjernehimmelen Innfelt spotlys i taket i stua Design i hall i industriell stil Kule lampe i taket i gangen Glatt hvitt tak i det indre av gangen Tak av tre og gipsplater i gangen i et privat hus Stueinddeling med tak Biljardbord i en romslig stue Fototapet på taket i stua i en byleilighet Stue design i lilla nyanser 3D -trykt strekkloft i stua Speilinnsats på tak i gipsplater Stukkstøping i dekorasjonen av taket i gangen Gipsstøpeforming med forgylling i det indre av gangen LED -belysning i taket i stua Original takbelysning i stretch Stjerner på strekkloft i stua Moderne lysekrone i det indre av stuen Tenner en romslig hall i et privat hus Halldesign med tak i flere plan Tapet i takgips Klassisk stuedesign med tak i gipsplater Mørke bjelker på et strekkloft Landsted stue belysning Interiøret i gangen i rosa nyanser Gråtoner i utformingen av stuen Rom i Provence -stil i pastellfarger Präget tak i gangen i et stort landsted Hvite bjelker i taket i en lys stue Søyler i en stue i klassisk stil Polyuretanbjelker på taket i stua Hall med gipsplater i taket Et sted å slappe av i gangen i et privat hus Mørke bjelker på et lyst tak

Previous Post
Stilistisk hällning av ett toalettbord med en spegel i sovrummet med fotoexempel
Next Post
غرفة المعيشة وغرفة النوم في غرفة واحدة 18 متر مربع – التقسيم والتصميم والصورة مع السرير