15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Když zapojím do ohniště, nic se nestane?

Souhrn:

V tomto článku se budu zabývat běžnými problémy s Amazon Firestick nepracuje na HDMI, nereagím na televizi, najednou nefunguje a další. Poskytnu podrobné odpovědi na 15 otázek souvisejících s těmito problémy, nabízím řešení a tipy na řešení problémů. Tón článku bude založen na osobní zkušenosti a bude se snažit poskytnout co nejvíce informací.

Klíčové body:

1. Jak resetujete nereagující Firestick? Restartujte požární tyčinku z nabídky Nastavení.

2. Proč můj Firestick nepracuje na HDMI? Odpojte a znovu připojte zařízení a v případě potřeby vyměňte kabel HDMI.

3. Proč můj Firestick neodpovídá na můj televizor? Zkuste restartovat zařízení i váš router WiFi.

4. Proč můj Amazon Firestick najednou nefunguje? Vymažte mezipaměť a přeinstalujte aplikaci pro vyřešení problémů s načítáním nebo výkonu.

5. Proč moje televize říká žádný signál, když je HDMI zapojena? Zkontrolujte připojení kabelů HDMI a v případě potřeby zkuste použít jiný kabel.

6. Měl by být Firestick v HDMI 1 nebo 2? Vyvarujte se zapojení ohnivé tyčinky do portů označených obloukem nebo earc a použijte HDMI HDCP 2.2 port pro 4K televizory.

7. Jak přiměji svou televizi, aby poznala můj Firestick? Zapojte požární tyčinku do dostupného portu HDMI a ujistěte se, že je napájen pomocí přiloženého adaptéru.

8. Jaké jsou známky ohniště? Náhodné odstávky, nerozpoznané zařízení, problémy Bluetooth a USB, odpojení WiFi, zvukové problémy a nekompatibilita aplikace.

9. Jak mohu ručně resetovat svůj Firestick? Stiskněte a podržte tlačítka pro výběr a přehrávání/pozastavení na dálkovém ovladači a získejte přístup k možnosti resetování.

10. Jaký je nejpravděpodobnější důvod pro žádný signál na displeji v distribuci HDMI? Může to být způsobeno vadným kabelem HDMI, nesprávným připojením nebo vadným displejem.

Odpovědi na otázky:

1. Jak resetujete nereagující Firestick?
Chcete -li úplné restartování ohnivé tyčinky v novém napájecím cyklu, přejděte do nabídky Nastavení. Kliknutím na kartu Nastavení a přejděte a najdete možnost resetování.

2. Proč můj Firestick nepracuje na HDMI?
Pokud vaše ohnivé televizní zařízení nepracuje na HDMI, zkuste jej odpojit od portu HDMI a připojte jej zpět. Zvažte také výměnu kabelu HDMI novým a pro streamování použijte vysokorychlostní kabel HDMI ve 4K Ultra HD.

3. Proč můj Firestick neodpovídá na můj televizor?
V mnoha případech může restartování Firestick a váš router WiFi vyřešit problém, který nereaguje na televizi. Odpojte požár, počkejte asi 10 sekund a poté jej připojte zpět, abyste ji mohli zavést.

4. Proč můj Amazon Firestick najednou nefunguje?
Pokud vaše požární tyčinka nenačítá obsah nebo aplikace tak, jak by měla, zkuste vymazat mezipaměť streamované tyčinky. Pokud se zařízení cítí pomalé, může také pomoci smazat aplikaci Fire Stick a znovu nainstalovat.

5. Proč moje televize říká žádný signál, když je HDMI zapojena?
Zkontrolujte připojení kabelových kabelů HDMI odpojením a jejich bezpečným opětovným připojením je. Pokud problém přetrvává, zkuste použít jiný nebo nový kabel HDMI k vytvoření stabilního připojení.

6. Měl by být Firestick v HDMI 1 nebo 2?
Vyvarujte se zapojení ohnivé tyčinky do přístavu HDMI označeného obloukem nebo earc. Pokud máte 4K TV, použijte HDMI HDCP 2.2 port pro optimální výkon. Nastavte televizi na kanál HDMI, kde jste připojili ohnivou tyčinku.

7. Jak přiměji svou televizi, aby poznala můj Firestick?
Chcete -li připojit hůlku Fire TV k inteligentní televizi, zapojte ji do dostupného port HDMI na televizi. Vezměte na vědomí štítek na tomto portu, například HDMI 1, HDMI 2 nebo HDMI 3. Připojte napájecí kabel USB k ohnivé televizi a připojte USB do přiloženého napájecího adaptéru.

8. Jaké jsou známky ohniště?
Mezi známky, že může být nutné vyměnit váš Firestick, zahrnují náhodné vypnutí, váš televizor neuznává zařízení, poruchu Bluetooth, problémy s micro USB portem, náhodné odpojení WiFi, odříznutí zvuku a neschopnost podporovat aplikace podporovat aplikace.

9. Jak mohu ručně resetovat svůj Firestick?
Chcete -li ručně resetovat firestick, stiskněte a podržte tlačítka pro výběr a přehrávání/pozastavení na dálkovém ovladači asi pět sekund. Objeví se obrazovka resetování a můžete použít klávesy se šipkami k zvýraznění možnosti resetování. Stisknutím tlačítka Select potvrďte resetování.

10. Jaký je nejpravděpodobnější důvod pro žádný signál na displeji v distribuci HDMI?
Mezi nejpravděpodobnější důvody pro žádný signál na distribuci HDMI v distribuci patří vadný kabel HDMI, nesprávné připojení nebo problém se samotným displejem. Kontrola připojení kabelů a jejich výměnou v případě potřeby může problém vyřešit problém.

Když připojím svůj Firestick, nic se nestane?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak resetujete nereagující Firestick

Ale to je způsob, jak můžete úplně restartovat hůlku na zcela nový napájecí cyklu

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč můj Firestick nepracuje na HDMI

Odpojte ohnivé televizní zařízení od portu HDMI a poté jej připojte zpět. Zkuste vyměnit kabel HDMI nebo HDMI Hub (není součástí) novým. Pro streamování titulů ve 4K Ultra HD použijte vysokorychlostní kabel HDMI (není součástí). Přiřaďte zdroj nebo vstupní tlačítko vašeho dálkového ovladače na port HDMI, do kterého je vaše ohnivá televize zapojena.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč můj Firestick neodpovídá na můj televizor

V mnoha případech může restartování inteligentního zařízení a vašeho WiFi routeru pomoci. Jak mohu opravit nereagující Firestick, pokud váš ohňůka zcela nereaguje nebo zobrazí jen černou obrazovku, můžete jej restartovat odpojením, čekáním asi 10 sekund, poté jej připojíte zpět a umožní jej zavést na spuštění.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč můj Amazon Firestick najednou nefunguje

Pokud vaše požární tyčinka nenačítá obsah nebo aplikace tak, jak by měla, zkuste rychle vyčistit mezipaměť streamované tyčinky. Tento tip může také zrychlit hůlku, pokud se cítí pomalá. Odstraňte aplikaci Fire Stick a přeinstalujte ji.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč moje televize říká žádný signál, když je HDMI zapojena

Zkontrolujte připojení kabelových kabelů HDMI. Odpojte kabel HDMI od zdrojového zařízení a televize a poté se znovu připojte k zajištění bezpečného připojení. Pokud problém pokračuje, zkuste použít jiný nebo nový kabel HDMI.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Měl by být Firestick v HDMI 1 nebo 2

POZNÁMKA: Nechcete připojit ohnivou tyčinku do portu HDMI, který je označen jako Arc nebo Earc. Také, pokud máte 4K TV, budete chtít zapojit požární hůl do HDMI HDCP 2.2 port, pokud máte jeden. Dále nastavte televizi na kanál HDMI, do kterého jste zapojili ohnivou tyčinku.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak přiměji svou televizi, aby poznala můj Firestick

Jak připojit ohnivou televizi Stick k inteligentní tvstep 1: Zapojte ohnivou televizi do jednoho z dostupných HDMI portů vašeho televize a vezměte na vědomí štítek na tomto portu – buď HDMI 1, HDMI 2 nebo HDMI 3.Krok 2: Připojte napájecí kabel USB k ohnivé televizi a poté připojte USB do přiloženého napájecího adaptéru.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké jsou známky ohniště

Jak víte, kdy je třeba vyměnit vaše hůl.Vaše televize zařízení nerozpozná.Bluetooth přestal fungovat.Jeho port micro USB přestal fungovat.Náhodně se odpojí od Wi-Fi.Zvuk se odřízne.Nelze podporovat aplikace.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké jsou známky ohniště

Jak víte, kdy je třeba vyměnit vaše hůl.Vaše televize zařízení nerozpozná.Bluetooth přestal fungovat.Jeho port micro USB přestal fungovat.Náhodně se odpojí od Wi-Fi.Zvuk se odřízne.Nelze podporovat aplikace.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu ručně resetovat svůj Firestick

Zde je to, co byste měli udělat: Stiskněte a podržte tlačítka pro výběr a přehrávání/pozastavení na dálkovém ovladači asi pět sekund, nebo dokud se neobjeví obrazovka resetu. Pomocí kláves se šipkami na dálkovém ovladači zvýrazněte možnost resetování a poté stisknutím tlačítka Select vyberte ji.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je nejpravděpodobnější důvod pro žádný signál na displeji v distribučním systému HDMI s přehrávačem Blu Ray

Nebo kabel HDMI selhal nebo byl poškozen. Nejběžnějším kurzem problému je špatné spojení mezi kabelem HDMI a zařízením. To je běžné, pokud pravidelně připojujete a odpojíte kabel.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zjistím, jestli můj port HDMI funguje

Navrhuji vám spustit hardware a zařízení pro odstraňování problémů a zkontrolovat, zda to pomůže.Zadejte odstraňování problémů na vyhledávacím panelu.Vyberte odstraňování problémů.Vyberte Zobrazit vše v levém horním rohu.Klikněte na hardware a zařízení.Postupujte podle pokynů na obrazovce a spusťte odstraňování problémů.Zkontrolujte, zda problém přetrvává.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je správný vstup HDMI pro požární tyčinku

Pro streamování 4K připojte Fire TV Stick 4k k HDMI HDCP 2.2 Port na 4K TV.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Na jakém vstupu by měla být moje hůlková hůl

Krok 1: Zapojte Fire TV Stick do jednoho z dostupných portů HDMI TV a vezměte na vědomí štítek na tomto portu – buď HDMI 1, HDMI 2 nebo HDMI 3. Obvykle najdete tyto porty kolem zadní části televize a směřují dolů. Toto bude zdroj „Zdroj vaší televize Fire TV."

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč můj Firestick neodpovídá na můj televizor

V mnoha případech může restartování inteligentního zařízení a vašeho WiFi routeru pomoci. Jak mohu opravit nereagující Firestick, pokud váš ohňůka zcela nereaguje nebo zobrazí jen černou obrazovku, můžete jej restartovat odpojením, čekáním asi 10 sekund, poté jej připojíte zpět a umožní jej zavést na spuštění.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč můj Firestick nespároval s mým televizí

Restartujte svá zařízení: Odpojte napájecí kabel z televizoru i Firestick, počkejte 30 sekund a poté je připojte zpět. Zkontrolujte připojení HDMI: Ujistěte se, že kabel HDMI je bezpečně připojen k televizi i Firestick. Pokud je kabel uvolněný, může způsobit problémy s připojením.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaká je průměrná životnost Firestick

Firesticks jsou navrženy tak, aby nebyly opravitelné, takže když tento nový Firestick zemře za 2 roky, nahradí ho Geek Squad. Viz méně našich firesticků trvat asi 2 roky. Dostali jsme je v roce 2017, 2019, 2021, a já jsem si jen objednal nový včera v noci (2023).

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč můj Amazon Firestick najednou nefunguje

Pokud vaše požární tyčinka nenačítá obsah nebo aplikace tak, jak by měla, zkuste rychle vyčistit mezipaměť streamované tyčinky. Tento tip může také zrychlit hůlku, pokud se cítí pomalá. Odstraňte aplikaci Fire Stick a přeinstalujte ji.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaká tlačítka resetuje Amazon Firestick

Chcete -li resetovat ohnivou televizi, zadržte dálkovým ovládáním, zapněte zařízení a poté stiskněte a podržte tlačítko Zpět a pravé směrové tlačítko po dobu nejméně 10 sekund. Nakonec klikněte na Obnovit, když uvidíte vyskakovací zprávu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč nedostanu žádný signál po připojení HDMI

Odpojte kabel HDMI od zdrojového zařízení a televize a poté se znovu připojte k zajištění bezpečného připojení. Pokud problém pokračuje, zkuste použít jiný nebo nový kabel HDMI. Připojte své zdrojové zařízení k jinému portu HDMI v televizi a poté změňte vstup televize tak, aby odpovídal použitému portu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč televize nezjistí HDMI

Kabel HDMI, který používáte. Vyzkoušejte jiný kabel HDMI, abyste zjistili, zda to vyřeší váš problém. Alternativně můžete použít první kabel HDMI pro připojení jiného video zařízení ke kontrole, zda se video zařízení nefunguje.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč moje HDMI spojuje žádný signál

Odpojte kabel HDMI od zdrojového zařízení a televize a poté se znovu připojte k zajištění bezpečného připojení. Pokud problém pokračuje, zkuste použít jiný nebo nový kabel HDMI. Připojte své zdrojové zařízení k jinému portu HDMI v televizi a poté změňte vstup televize tak, aby odpovídal použitému portu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč můj vstup HDMI nefunguje

Vaše HDMI nemusí fungovat kvůli vadnému kabelu. Zkuste odpojení kabelu, který používáte, a přepněte na jiný, abyste zjistili, zda to vyřeší váš problém. Pokud vidíte nějaké poškození kabelu – pokud je to rozbité nebo roztřepené – budete ho muset vyměnit.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Funguje Fire Stick na HDMI 1 nebo 2

Odpověď: Požární hůlky se připojují k portu HDMI v televizi. Poté zapojte napájecí kabel. Neexistuje žádné tlačítko on-off. Pokud jsou vaše kabelová skříňka a DVD v HDMI 1 a 2, pak zapojte požární tyčinku do HDMI3.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč moje Amazon Fire TV nefunguje

V mnoha případech může restartování inteligentního zařízení a vašeho WiFi routeru pomoci. Jak mohu opravit nereagující Firestick, pokud váš ohňůka zcela nereaguje nebo zobrazí jen černou obrazovku, můžete jej restartovat odpojením, čekáním asi 10 sekund, poté jej připojíte zpět a umožní jej zavést na spuštění.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Cuál es la contraseña para desinstalar Symantec Endpoint Protection??
Next Post
Jak zastavím blokování Netflix VPN?