15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Utforming av korridoren i leiligheten, fargevalg, valg av vegg- og gulvbelegg

Ofte legger folk mer vekt på renoveringen av boligkvarteret: et soverom, en barnehage, en stue, et kjøkken, et bad, og glemmer at korridoren er det første rommet du kommer inn når du går inn i et hus. Vanligvis kommer utformingen av korridoren i leiligheten til å lime mørkt tapet, enkelt gulv og kjøpe en praktisk funksjonell henger.

dekorasjon av en smal lang gang

Den moderne utformingen av gangen lar deg føle atmosfæren i leiligheten din fra de første trinnene, den vil bli brukt til å bedømme smak og preferanser til eierne.

Det er mange måter å gjøre korridoren mer komfortabel, funksjonell, kombinert med det overordnede konseptet med leilighetsinnredning..

Fargeløsning

Først av alt må du bestemme fargeskjemaet. Farge danner førsteinntrykket av et hjem. Korridoren skal ikke “banke ut” fra husets generelle interiør. Samtidig anbefales det ikke å bruke for mørke farger på vegger og gulv, da det visuelt reduserer plass.

korridordesign i beige farger

Feil tilnærming til design i denne delen av leiligheten kan negere arbeidet med å skape et helhetlig interiør og ødelegge førsteinntrykket..

Bedre å bruke følgende nyanser:

 • Sand;
 • Beige;
 • Lysebrun;
 • Grå.

Hvit vil bidra til å øke plassen til en liten gang.

gangdesign i hvitt

Uansett hvilke moderne designideer i gangen som er kjernen i prosjektet, i jakten på skjønnhet, bør det viktigste ikke glemmes – formålet med denne delen av hjemmet.

Fargene ovenfor er ikke iøynefallende med kunstig belysning i korridoren, noe som gjør det mulig å bruke forskjellige dekorartikler. Hvis du vil gjøre rommet lysere, er det verdt å vurdere de blå og grønne tonene. De lar deg komme med et stort antall interessante kombinasjoner. Dessuten kan bare én vegg gjøres lys..

moderne gangdesign

Forresten, gjennom Feng Shui, er det langs korridoren at Qi -energi strømmer fra inngangen i hele huset..

Hvis beslutningen om å bruke en mørk farge i interiøret definitivt er tatt, bør du definitivt tenke godt over belysningen. Det må være mye av det, ellers blir korridoren svak og dyster..

brun farge i interiøret

Du kan bli inspirert av ideer og dra nytte av erfaring fra skaperne av interiøret på hoteller og hotellkomplekser, hvor korridorer spiller hovedrollen og forener alle lokalene..

Veggdekorasjon

Det er et stort antall materialer for å designe korridorvegger. La oss vurdere det mest passende og vanlige.

elegant korridordesign

Basert på formålet med rommet, bør materialer som er motstandsdyktige mot slitasje og tåler høy luftfuktighet brukes i den moderne utformingen av gangen.

Bakgrunn

Dette veggdekket er det mest kjente og enkle å bruke. Samtidig tilbyr produsentene kundene et veldig bredt utvalg av materialer av forskjellige typer..

tapet til gangen

Bakgrunnsbilder til gangen er en flott mulighet for interessante designløsninger, som leker med lys, farger og former.

Alle typer tapeter er beskrevet i tabellen.

P / p nr. Navn Karakteristisk
Vinyl Det mest populære alternativet på grunn av følgende egenskaper:

· Tåler våtrengjøring (vaskbar);

· Hold godt fast i flere år;

· Lett å lime over veggene;

Ha en rimelig pris.

Ulempene inkluderer det faktum at et slikt belegg ikke tillater luft å passere, derfor anses det ikke som miljøvennlig.

Kork Det er en god naturlig erstatning for vinyl tapet. Men fargevalget er ganske enkelt og av samme type. Dette materialet er mer egnet for store korridorer..
Væske De anses med rette som de mest praktiske. Det er vanligvis mange hjørner, syltetøy, døråpninger i korridoren. Av denne grunn er flytende tapet det perfekte valget..
Kvarts Denne typen belegg har en fiberduk eller papirbunn, tett dekket med knust kvartssand. Slike bakgrunnsbilder er ganske dyre.
Glassfiber De kjennetegnes ved god kvalitet og rimelig priskategori. Du kan enkelt påføre maling eller et hvilket som helst maleri på dem som en dekor..
Bakgrunn Ikke la deg skremme av en så dristig beslutning som tapet. En original løsning kan bli legemliggjørelsen av fantasi og en stilig designløsning. Modulære malerier vil også se originale ut..

Dekorativt gips

Denne typen belegg ser enkel ut, men samtidig veldig elegant. Den største fordelen med dekorativt gips er muligheten til å lage et hvilket som helst belegg selv. Dette gjelder både tekstur og farge..

dekorativt gips

Dekorativt gips har et veldig attraktivt utseende. Slike materialer er perfekte for å dekorere vegger i gangen..

Murverk

Teglelementer i utformingen av korridoren forblir alltid på moten. Men det må huskes på at murveggdekorasjon ikke skal være pretensiøs og fengende. Det anbefales å bruke steinens naturlige farger eller male den hvit.

gangdesign med murverk

En hvit murvegg i interiøret er i stand til å understreke den valgte stilen, skape en spesiell stemning, legge hjemmet til atmosfæren.

Designere anbefaler ikke å dekorere veggen overfor inngangsdøren på denne måten, derfor blir plassen (spesielt liten) merkbart komprimert.

Naturstein

Steindekorasjon ser alltid dyrt og imponerende ut. Det er bare det at det sjelden er mulig å legge en stein på veggene på egen hånd. Det er en hel teknologi her, så det er bedre å overlate arbeidet til en profesjonell. Vanligvis legger de ikke ut hele veggen helt fra gulv til tak, men bare en viss del av den. Det vil si at naturstein fungerer snarere som en dekor i utformingen av en korridor i en leilighet. Den passer selv på en liten plass..

naturstein i gangen

Husk en gylden regel! Helt steinvegger vil se bra ut i et palass eller en kjeller.

Veggpaneler

En annen økonomisk og praktisk måte å dekorere på er veggpaneler. Disse kan ikke være veldig brede lameller eller tvert imot nesten ark. Produsenter tilbyr paneler i et stort utvalg materialer. Alternativer med speilinnsatser ser originale ut. De øker alltid området på korridoren visuelt..

veggpaneler i gangen

Hvis du tenker på å oppdatere interiøret i gangen, vær oppmerksom på det nye etterbehandlingsmaterialet – veggpaneler til korridoren.

Fargen og strukturen på panelene er svært variert, mens veggene ikke krever spesiell forsiktighet.

Gulvdekorasjon

Etter at materialvalget for veggene er gjort, er det verdt å tenke på å velge et gulvbelegg. Dette er også et viktig stadium i utformingen av korridoren. Du må velge et lettstelt, praktisk og holdbart materiale. Som regel er det i korridoren gulvene oftest er skitne og vasket..

keramiske fliser i korridoren

Vanligvis velges keramiske fliser for belegget. Det er fuktresistent, skitt vaskes lett av det..

For et smalt korridorrom i små leiligheter, er det bedre å kjøpe vanlige fliser i lyse farger. I dette tilfellet bør gulvfargen kombineres med veggene. På bildet kan du se alternativer for et keramisk gulv i korridoren..

ganggulv

Korridorgulvet må være slitesterkt og slitesterkt.

Dette fargevalget vil visuelt utvide det smale rommet. Men beige eller lignende farge er veldig vanskelig å ta vare på. Derfor kan vi vurdere muligheten for å dele korridoren i to soner. I dette tilfellet kan du kombinere fliser og for eksempel linoleum.

Linoleum er et økonomisk alternativ til keramiske fliser. Produsenter tilbyr denne typen belegg med en rekke mønstre, oftest etterlignende fliser eller tre..

linoleum på gangen

Fargen på gulvet i gangen endrer visuelt størrelsen.

Hvis du vil at korridoren skal se solid ut, kan du velge en naturstein. Det ser spesielt imponerende ut hvis det er deler av mur på veggene.. 

naturstein gulv

I dette tilfellet vil korridoren se veldig dyr ut..

Eventuelle tepper er absolutt ikke egnet for det indre av korridoren. Dette er i utgangspunktet upraktisk. Etter en måned vil haugen se skitten ut, selv om rommet rengjøres daglig.

Takdekorasjon og valg av belysning

Et like viktig stadium i utformingen av korridoren er utformingen av taket. Det er nødvendig å tenke på ikke bare materialer, men også belysning, siden det er vedlagt her. Når du velger belysning, må du bli guidet av følgende indikatorer:

 • Takhøyde;
 • Korridorområdet;
 • Fargeskjemaet i rommet.

riktig belysning av korridoren

Lys gir alltid volum, og det er dumt å ikke bruke en slik teknikk..

Designere anbefaler å installere flere lamper for å øke plassen og eliminere innesperring i rommet. Samtidig er det bedre å gjøre taket klassisk lett og glatt. Vurder flere belysningsalternativer.

 1. Innebygde små lamper, jevnt fordelt over hele området, vil ikke se enkle ut. Tvert imot vil de understreke all originaliteten til veggedesignet og innredningen i korridoren..
 2. Belysning på flere nivåer vil gjøre det mulig å lage en mer interessant og kompleks takdesign. Men husk at i en liten korridor vil det se tungt og latterlig ut..
 3. Armaturer innebygd i gulvet vil bli en original ekstra lyskilde. Du kan også vurdere å installere en stilig gulvlampe (hvis plassen tillater det).
 4. Hvis en garderobe skal plasseres i gangen, kan den nedre delen også utstyres med belysning (for eksempel LED -stripe).

gangbelysning

Et nedhengt tak eller spesialinstallerte gipsbokser kan brukes som grunnlag for innebygd belysning, og skaper ekstra volum.

Når du velger et materiale for å fullføre taket i korridoren, må du ta hensyn til fuktighetsnivået i leiligheten og mulige temperaturfall.

Praktiske alternativer for det indre av korridoren

Designere tilbyr flere alternativer som passer for nesten alle typer korridorer, som alltid ser stilige ut og er ganske funksjonelle.

moderne lysdesign av gangen

Den riktige utformingen av en korridor eller en bred gang bestemmer ikke bare beboernes komfort og deres estetiske nytelse, men også psykologisk harmoni.

Bruke buen

Buen er en utmerket løsning selv for den smaleste gangen i en ett-roms leilighet..

lang gang med en bue

Buen vil bli en ekte dekorasjon av det indre av korridoren.

Det har en rekke fordeler:

 • Øker visuelt arealet av korridoren;
 • Lar deg spare plass betydelig (du trenger ikke å gi et sted for å åpne døren);
 • Tillater å kombinere lokaler;
 • Ser stilig ut, holder seg alltid på moten;
 • Det er mange måter å dekorere en bue på.

Hvis gangen virker kjedelig og triviell, kan du prøve å legge til en bue..

En bue i gangen eller gangen er et flott verktøy for å visuelt utvide plassen eller for den originale dekorasjonen av en leilighet..

Buen kan ha hvilken som helst form: rund, rektangulær, med forskjellige asymmetriske bøyninger. Bildet viser flere originale alternativer for å inkludere en slik døråpning inn i det indre av korridoren..

Smal korridordesign

I panelhus finner du ofte lange smale korridorer. Ikke bli opprørt hvis du har en leilighet med akkurat et slikt oppsett. Selv fra et slikt rom uten mye arbeid og investeringer, kan du lage et ekte mesterverk.

smal gangdesign

Utformingen av en smal gang kjennetegnes ved en spesiell tilnærming når du velger komponenter.

Det er flere hemmeligheter.

 1. Veggene og gulvene er innredet i lyse farger i forskjellige nyanser. Det anbefales å utelukke hvit farge, da det kan resultere i en “sykehuskorridor”.
 2. Den innebygde garderoben er praktisk, stilig, funksjonell.
 3. Belysning må være av høy kvalitet og gjennomtenkt.
 4. En lang vegg skal ikke være tom. Du kan plassere dekorative lamper, malerier, familiebilder på den. Tapet til interiøret kan velges med et mønster.
 5. Om mulig bør antall hjørner reduseres så mye som mulig..
 6. Et stort speil er nødvendig. Den kan bygges inn i skapdørene eller en av dørene.

smal gangdesign

Dekorativ trim på veggene vil også bidra til å øke plassen til en smal gang..

Firkantet gangdesign

Det er veldig enkelt å gjøre en liten firkantkorridor stilig. For gulvet er det bedre å velge keramiske fliser med en blank finish, og for veggene, vanlig tapet eller med et diskret ornament..

tapet til en liten gang

Utformingen av en firkantet gang er ofte dekorert i klassiske stiler..

Generelt anbefales det å holde seg til den klassiske stilen og følge noen få tips..

 1. Møbler skal være smale eller innebygde.
 2. Provence -stil vil legge til komfort. Men det er tillatt å bruke det bare hvis det er elementer av denne stilen i et av rommene..
 3. Ikke vær redd for den vertikale stripen.
 4. Et vertikalt mønster på en lys bakgrunn eller et ornament vil bli et høydepunkt i utformingen av en liten korridor i en leilighet.

dekorasjon av en liten gang

Vekslingen mellom blå og gullstriper skaper et rytmisk mønster som utvider rommet.

Uansett interiør i gangen, bør møbler til dette rommet velges så kompakt og funksjonelt som mulig. Møbler bør ikke “fange” mye område.

50 fotoideer for moderne design av korridoren i leiligheten:

gangen i art deco -stil lang korridorinnredning Vi lager et koselig design av en lang korridor svart -hvitt korridordesign lang korridor design utforming av en lang korridor i leiligheten lang korridor design korridor design firkantet gangdesign leilighet design 90 kvm liten lang korridordesign utforming av gangen i leilighetsbildet gangdesign i hvitt uten frills gangdesign lang gang i klassisk stil lang gang med en stor lysekrone lang smal korridordesign bilde av moderne korridordesign ideer til lang korridorinnredning ideer til gangvegger interiør i lang korridor interiør og utforming av gangen interiøret i korridoren i huset interiøret i leilighetskorridoren interessant design av gangen hvordan du plasserer armaturene riktig visuell utvidelse av korridoren kombinere tapet i gangen møbler for en smal korridor minimalisme i gangen minimalisme i gangen mot fliser i korridoren lang korridordekorasjon gangorganisasjon avslutter gangen liv opp gangen med malerier personlig interiør i korridoren lang korridoroppsett innebygde møbler i gangen gangen for en lang korridor etterbehandling av korridoren med paneler moderne gangdekorasjon ganginteriør i moderne stil moderne gangdesign vegger og gulv i en lang gang korridordesign i hvite farger koselig lang gang alternativ for lang korridor garderobe på gangen speilvegger i gangen

Previous Post
Vytvárame dizajn kaviarne, ktorý bude lákať návštevníkov
Next Post
Безкрайни възможности за довършителни работи: декоративна мазилка по вътрешните стени